Antena Căutare

Delia, la X Factor Iasi: "Eram obligata sa studiez muzica atunci cand eram mica"

De fiecare data cand pe scena X Factor vin concurenti care spun ca studiaza instrumente muzicale de cand erau mici, pe chipul Deliei se poate observa o usoara nostalgie. Cu fiecare ocazie, artista recunoaste ca asta studiaza de cand se stie si ca, desi isi adora meseria, a face muzica la un nivel superior nu este deloc un lucru usor, deoarece presupune multe sacrificii.

In cea de-a doua zi a auditiilor din Iasi, pe scena X Factor a venit o concurenta care a spus ca studiaza pianul de la o varsta foarte frageda. Auzind acestea, Delia a laudat-o pe tanara, insa a recunoscut faptul ca o asemenea decizie nu este corecta pentru un copil.

"Eram obligata sa studiez muzica atunci cand eram mica, indiferent daca eu doream sa fac asta sau nu", a dezvaluit artista.

Afla mai multe detalii despre juriu si concurenti la debutul show-ului din septembrie! Ramai aproape pentru un spectacol la puterea X!

X Factor Iasi: Prima zi de auditii - un succes!... Delia i-a cerut autograf unei concurente de la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x