Antena Căutare

X Factor schimbă destine: Petra Pintelei, concurenta cu voce de înger, va putea vedea clar pentru prima dată în viață

O mai țineți minte pe concurenta cu voce de înger de la X Factor? E vorba de Petra, singura fată de la X Factor care a avut curajul să atace piesele trupei Nightwish. Nu a trecut mai departe de audiții, însă nu i-a uitat pe jurați iar echipa X Factor a păstrat un loc special în inimile lor pentru ea. Acum, vor să-i schimbe viața și viziunea asupra lumii

O mai țineți minte pe concurenta cu voce de înger de la X Factor? E vorba de Petra, singura fată de la X Factor care a avut curajul să atace piesele trupei Nightwish. Nu a trecut mai departe de audiții, însă nu i-a uitat pe jurați iar echipa X Factor a păstrat un loc special în inimile lor pentru ea. Acum, vor să-i schimbe viața și viziunea asupra lumii.

Petra s-a luptat întreaga viață cu o problemă de vedere imposibil de corectat. Acest lucru a împiedicat-o să facă lucrurile pe care și le dorește, dar nu a putut să-i distrugă visul de a cânta. Curajul arătat la audiții a fost prezent, din nou, în gala a treia X Factor. Petra a interpretat „Sleeping sun”, de la Nightwish, iar echipa X Factor i-a răsplătit talentul. Poate că nu va câștiga marele premiu, dar va primi șansa de a vedea mai clar, pentru prima dată în viață, cu ajutorul unor ochelari speciali.  

Daniela Briggs, reprezentant al unei firme de optică medicală, a venit pe scenă şi i-a oferit Petrei patru perechi de ochelari care o vor ajuta să vadă mai bine şi care o vor proteja de lumina puternică ce îi penetra retina. „M-a sensibilizat extrem de mult Petra. Dacă la 19 ani, un copil are o lege care îi poartă numele la Parlamentul European, deja am spus multe. Este compozitoare, studentă şi cunoaşte patru limbi străine”,a încheiat Briggs.

Un Bon Jovi pe gustul lui Cheloo! ALEX MAȚAEV: „It's my life”... Alex Mațaev merge direct în semifinale! Florin Ristei, salvat, Oana Muntean, eliminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x