Antena Căutare

Publicul îl adoră, dar de data asta miza e uriașă! Cristian Sanda l-a făcut pe Carla's să recunoască: „Am vărsat multe lacrimi pe melodia asta!”

Este preferatul oamenilor care votează, iar publicul poate fi și în seara asta aliatul lui Cristian Sanda la X Factor. Numai că în această seară vorbim despre Semifinală, iar Cristian recunoaște că simte presiunea mai tare ca oricând.

Este preferatul oamenilor care votează, iar publicul poate fi și în seara asta aliatul lui Cristian Sanda la X Factor. Numai că în această seară vorbim despre Semifinală, iar Cristian recunoaște că simte presiunea mai tare ca oricând: „Nu am cuvinte să le mulțumesc oamenilor care m-au adus până aici, dar acum simt emoțiile mai tare ca niciodată. Știu că o să fie fantastic de greu pentru că vorbim de multe eliminări”, spune Cristian.

Emoțiile nu s-au simțit deloc pe scenă, iar Cristian a dovedit, dacă mai era nevoie, că-și merită cu prisosință locul printre cei care se luptă cu șanse egale la cucerirea marelui premiu X FActor, în valoare de 100.000 de euro.

Chiar dacă nu au reușit să scoată de la el cine este destinatarul mesajului din melodia aleasă pentru prima parte a galei . „Jealous”, laudele nu au lipsit, ba chiar s-au înmulțit.

Copilul-minune al actualei ediții X Factor pornește marea bătălie a serii: „Știam că ne vei pregăti ceva senzațional”... Criticile l-au făcut mai puternic și acum are ceva de demonstrat: „Ai văzut că poți? Eu sunt satisfăcut de ce am auzit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x