Căutare Live

Zece intamplari ciudate si-o minune... l-au adus la X Factor

Zice ca e politist, poate un politist sub acoperire... Cu lant la gat, cercel in ureche, freza la moda si zambet de strengar, Raul Jipa s-a nascut pentru X Factor

Zice ca e politist, poate un politist sub acoperire... Cu lant la gat, cercel in ureche, freza la moda si zambet de strengar, Raul Jipa s-a nascut pentru X Factor.

in timpul liber, merge pe motocicleta, se duce la pescuit si asculta muzica. De asta e si la X Factor -  sa pescuiasca 3 de X cu o melodie de nota 10 - "Zece", a lui Florin Chilian.

Inchide ochii, pune suflet si smulge primele zambete ale juriului. Urmeaza aprecierile publicului - spectatorii se ridica in picioare. "Primul politist aplaudat la X Factor", remarca Cheloo. O melodie pe care nu am mai auzit-o in concurs, de la un artist cu care juratul insusi s-a "imbatat ingrozitor langa Pasajul Marasesti".

Ii va purta noroc? Raspunsul nu se lasa asteptat: DA, DA, DA! "Un fleac, i-am ciuruit!", crede victorios, Raul. Sa vedem ce va face in bootcamp!

Reusita! Masuratorile topografice ale Andreei Matei indica un bootcamp in apropiere... Claudiu si prima scena de violenta!...
Ultimele știri