XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Alina Eremia a lansat "Doar Noi", chiar de Ziua Îndrăgostiților! Îți place videoclipul piesei?

 
+2 click pentru
galerie

Alina Eremia le dăruiește fanilor ei o surpriză frumoasă, de Valentine’s Day! ea a lansat un duet surprinzător Marius Stamatin, pe numele de scenă Mark Stam. Artistul are 20 de ani și este un alt cântăreț venit de la Chișinău să scrie istorie în România, dovedind că Moldova este un izvor nesecat de talente muzicale.

„Fac muzică din adolescență, însă abia în 2016 am decis să fac o carieră din asta. S-a întâmplat după participarea mea la Moldova are Talent. Frații Spoială m-au contactat, iar de atunci colaborăm și lucrăm la un proiect nou și interesant”, povestea Mark într-un interviu acordat pentru presa de peste Prut.

Combinația Alina Eremia și Mark Stam are toate șansele să-l facă și mai cunoscut pe Mark. Cu siguranță, "Doar Noi" va fi HIT! 

Sursa, virginradio

 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe