XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

Da, DELIA este din nou în vacanţă! Imaginile astea te fac să înghiţi în sec. Unde a plecat, de data asta, jurata X Factor

 
+8 click pentru
galerie

Între concerte și filmări pentru X Factor, Delia și-a găsit timp și pentru o mini-vacanță la mare. De data aceasta a ales o destinație relativ aproapiată, în Europa, și, ca de obicei, și-a înnebunit fanii de pe Instagram cu pozele. 

De data aceasta, cei doi îndrăgostiţi au renunţat la destinaţiile exotice şi au rămas pe pământ european. Delia şi Răzvan se relaxează pentru câteva zile la mare, în Italia. 

Jurata X Factor a ales ca destinație de vacanță Polignamo a Mare, o stațiune în sudul Italiei, la malul mării Adriatice. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe