Antena Căutare

A abandonat-o la naștere, dar ea vrea s-o cunoască! AJUTĂ-NE s-o găsim pe mama Monicăi Sannino

O cheamă Aurelia Anghel și și-a abandonat fata pe când aceasta avea doar șase luni. A fost adoptată de-o familie din Italia, dar acum s-a prezentat la X Factor cu gândul de a-și găsi mama naturală

O cheamă Aurelia Anghel și și-a abandonat fata pe când aceasta avea doar șase luni. A fost adoptată de-o familie din Italia, dar acum s-a prezentat la X Factor cu gândul de a-și găsi mama naturală.

Am fost adoptată de mama Elvira si tata Roberto”, spune Monica, a cărei viață s-a schimbat radical. În română știe să spună doar ”TE IUBESC”, lucru pe care i l-a transmis, pe scena X Factor, ființei pe care n-a cunoscut-o niciodată, dar pe care vrea s-o întâlnească, din nou, cu ajutorul vostru.

VEZI AICI PRESTAȚIA MONICĂI SANNINO LA X FACTOR

În cazul în care ai mai multe detalii despre Aurelia Anghel și cunoști cazul Monicăi Sannino ajută-ne s-o ajutăm! Orice detaliu ar putea face ca o mamă și fiică să fie din nou împreună.

Scrie-ne aici, în rubrica de comentarii a articolului, sau pe pagina de facebook a show-ului X Factor

Vine din Șuțești și te-nvață să trăiești! Alexandru Moise a cântat cu TALENT, cu VALOARE și FĂRĂ NUMĂR... Ana Maria Oprea i-a lăsat pe toţi cu gura căscată! Ştefan Bănică: "Sunt răvăşit. Ceva ca tine n-am mai văzut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x