Antena Căutare

Alina Mocanu a trecut de proba duelurilor la ”X Factor”: ”Mi s-a spus că niciodată nu voi putea cânta, că nu sunt ce trebuie”

Alina Mocanu, a cărei voce a fost comparată de jurați la primele audiții cu cea a Deliei, o are acum drept mentor chiar pe aceasta în gala de pe 15 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Alina Mocanu, a cărei voce a fost comparată de jurați la primele audiții cu cea a Deliei, o are acum drept mentor chiar pe aceasta în gala de pe 15 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Alina Mocanu a moștenit talentul muzical din familie și cântă și la pian, chitară și vioară. Cu toate acestea, cei patru jurați au observat încă de la început sensibilitatea, dar și lipsa de încredere a adolescentei. ”Sunt șocat de faptul că are un standard și niște așteptări atât de joase. Cred că este una dintre concurentele la care putem vedea o schimbare enormă până la finalul emisiunii”, a mărturisit atunci Carla’s Dreams.

De altfel, Alina recunoaște că părinții săi au fost singurii care au crezut în ea, uneori chiar mai mult decât a făcut-o ea însăși. ”Cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când mi s-a spus că niciodată nu voi putea cânta, că sunt antitalent, că nu sunt ce trebuie. De atunci, lupt ca să îmi dovedesc mie și celor care nu au crezut în mine că pot să reușesc”, a povestit Alina.

Tocmai de aceea, singurii la care finalista ”X Factor” se raportează acum sunt cei care i-au dat viață. ”M-au susținut în orice mi-am dorit să fac, atât cât s-a putut și mi-aș dori să îi fac mândri pentru că merită”, povestește cu emoție Alina.

Mai mult, pentru că părinții săi sunt nevăzători, fiecare gând al său se îndreaptă către ei. ”Dacă voi câștiga, aș investi în mine, ca să fac muzică de calitate, să fiu eu mulțumită, dar și oamenii care m-au votat și au crezut în mine. Și, mai ales, aș vrea să îmi duc părinții în străinătate pentru operațiile la ochi, ca să mă poată vedea. Mama mea nu m-a văzut niciodată și știu că aceasta este cea mai mare dorință a sa”, a mărturisit Alina.

După dueluri, Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams au ales fiecare doar doi dintre cei patru concurenți care au trecut de Bootcamp, astfel că doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare.

Astfel, Anton Banaghan, Salvatore Pierluca, Jeremy Ragsdale, Katerina Biehu, Teodora Sava, Alina Mocanu, Flashback și Ad Libitum vor continua pregătirile pentru gala de pe 15 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa galelor, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa galelor următorul clasat.

Spectacolul ”X Factor” continuă cu cea de-a doua gală live duminică, 17 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, când telespectatorii vor avea ocazia să își aleagă preferații și să îi voteze pentru a-i ajuta să se califice în MAREA FINALĂ de pe 22 decembrie, de la ora 20.00.

Concurenții au ajuns în Casa ”X Factor” și fac repetiții pentru galele live: "Am plâns când am aflat că am trecut m... Katerina Biehu, pregătită să intre în prima gală ”X Factor”: ”Am în jur oameni care cred în mine și asta e cel mai impor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x