Antena Căutare

Au ştiut că are factorul X şi nu l-au lăsat să plece! Alex Mladin, concurentul surpriză ales de public. "Ochii ăia verzi", interpretarea care a frânt multe inimi, în această seară

Încă din audiţii a reuşit să îi cucerească pe juraţi, a trecut şi de proba Scaunelor şi a ajuns în Dueluri, în echipa Deliei. Iar momentul în care a fost nevoit să se confrunte cu Raul Eregep a fost foarte greu, atât pentru el cât şi pentru mentorul său. 

Încă din audiţii, a reuşit să îi cucerească pe juraţi, a trecut şi de proba Scaunelor şi a ajuns în Dueluri, în echipa Deliei. Iar momentul în care a fost nevoit să se confrunte cu Raul Eregep a fost foarte greu, atât pentru el cât şi pentru mentorul său.

După eliminarea de săptămâna trecută, Alex a revenit pe scena X Factor, în urma votului din partea publicului. L-au admirat şi le-a fost greu să se despartă de el, însă acum îl vor avea din nou aproape. Iar concurenții sunt la fel de bucuroși, cel puțin, momentan. Cel puțin o parte dintre ei.

În această seară, este gata să demonstreze că susţinătorii săi nu s-au înşelat. Hotărât să îi facă mândri, a ales piesa Ochii ăia verzi, interpretată de Randi. Vai și cum a fost! Direct la inimioară ne-a mers!

Carla's Dreams: "Așteptam să fii foarte emotiv, dar mi-ai întrecut așteptările. Tu reprezinți cel mai mare argumnet că publicul X Factor are capacitatea necesară să aleagă ce e cu adevărat de calitate"

"Mi-a plăcut ca ai fost puternic, siguranța aia de artist. Bravo! Nu am luat în calcul duelul deloc", mărturisește mentorul Delia

3 O'Clock, cel mai bun grup vocal din istoria X Factor România. Jurații, impresionați: "Am spus o rugăciune pentru... Casa X Factor, locul în care minunile se întâmplă! Concurenții visează la titlul de câștigător X Factor 2016 și leagă pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x