Antena Căutare

Ce ascunde eternul optimist, Bogdan Bratiș: „Am o problemă medicală... nu văd cu un ochi”

„De ce ții partitura pe partea dreaptă?” - profesoara de canto al lui Bogdan Bratiș de la X Factor nu reușea să înțeleagă obiceiul său ciudat. Până ce finalistul a hotărât să dezvăluie cauza comportamentului său misterios - incapacitatea de a vedea cu ochiul stîng.

„De ce ții partitura pe partea dreaptă?” - profesoara de canto al lui Bogdan Bratiș de la X Factor nu reușea să înțeleagă obiceiul său ciudat. Comportamentului său misterios a căpătat înțeles abia când finalistul a dezvăluit că nu poate vedea cu ochiul stîng.

„Am eu o problemă medicală... nerv lipsă, central, la ochiul stâng”. Bogdan spune că, dacă închide și celălalt ochi, nu distinge nimic clar. Problema sa de vedere nu i-a pus piedici serioase în viață, până când a ajuns la adolescență și a început să se gândească la viitorul său profesional.

„Am vrut să mă fac jandarm, dar tata mi-a zis că nu am șanse, nici permisul nu mi-l pot lua”. Cum-necum, Bogdan a ajuns la X Factor, semn că Dumnezeu nu dă mai mult decât poți duce. Aici, conteaă mai mult simțul muzical, decât cel vizual: „În muzică nu există reguli; poți să fii orb, la fel ca Ray, și să uimești lumea cu muzica pe care o creezi”.

Zi de sărbătoare în familia Mădălinei Lefter! Azi, s-a născut frăţiorul ei, Andrei... Ana Maria Mihăieș, Paolo Lagana și Căminu'16, în platou la ”Neatza”. Au schimbat impresii despre Gală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x