Antena Căutare

Ce au in comun Delia si Nicole Scherzinger?

Sunt sexy si foarte talentate. Una este blonda, iar cealalta bruneta insa in ciuda deosebirilor de ordin fizic, pe cele doua le leaga foarte multe. In primul rand, ambele sunt jurate X Factor. Nicole face parte din juriul X Factor SUA, iar Delia a fost cooptata in echipa X Factor Romania, telespectatorii putand-o urmari din toamna intr-o ipostaza cu totul noua, la Antena 1. Mai mult decat atat, amandoua sunt fanele unui brand romanesc de succes: MLH.

Nicole Scherzinger a ales sa poarte la auditiile X Factor o rochie semnata de Maria Lucia Hohan, prezenta sa fiind apreciata in toate revistele de specialitate de la Hollywood. Delia este si ea o admiratoare a brandului romanesc care se bucura de un succes extraordinar in afara granitelor, astfel ca la sedinta foto pentru X Factor a purtat o superba rochie nude MLH care i-a scos in evidenta silueta extrem de sexy.

Pe langa zecile de concerte pe care le are planificate pentru perioada urmatoare, Delia isi va intra serios in paine ca jurat X Factor. La sfarsitul acestei luni, Delia va proni impreuna cu ceilalti doi colegi ai sai, Dan Bittman si Cheloo, in cautarea factorului X. Pe 25 si 26 iulie, juriul X Factor le da intalnire ardelenilor, la Casa de Cultura a Studentilor, locul in care vor urca pe scena o parte dintre cei care aspira la o cariera in muzica si la marele premiu in valoare de 200.000 de euro. Dupa Cluj, juriul X Factor pleaca la Iasi unde se va afla pe 30 si 31 iulie, pentru ca auditiile cu juriul sa se incheie la inceputul lunii august la Bucuresti.

Cum e Cheloo ca tata? Vezi ce isi doreste artistul pentru fiul lui!... Fosta jurata X Factor Tulisa Contostavlos s-a vopsit blonda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x