Antena Căutare

Ce i-au pregatit concurentii lui Dan Bittman: o masa pe cinste si o surpriza de milioane

Abia ce s-au acomodat in casa X Factor, ca juratii si-au si anuntat vizita. De data asta, nu ca sa jurizeze si sa critice ci sa antreneze si sa indrume. Concurentii i-au asteptat pe toti cu surprize, in special pe Dan Bittman.

Galerie
De bucurie, ucenicii lui Bittman i-au gatit o masa pe cinste

Juratul X Factor a trecut pragul casei, pe coloana sonora “Ti-am dat un inel”, cantata in cor de "copiii" sai. Soc de o parte si de alta – Dan i-a intampinat pe copii cu aceeasi buna dispozitie care il caracterizeaza, dar cu o voce de Marlon Brando, in timp ce Ioana Anuta era de nerecunoscut. “Ce ti-ai facut un cap? Ii sparg pe astia!”, a exclamat socat Bittman.

Ce sa mai zicem de Tudor Todut… avertizat dinainte de Ioana, ca sa nu cada din picioare la vederea lui, Nasu’ Bittman i-a luat urma blondului: “Am auzit ca mi l-ati tuns!”. Totusi, nu a fost destul cat sa atenueze socul: “Vaaai! Da-o incolo de treaba!” – nu s-a putut stapani Bittman sa adauge.

Urmatoarea surpriza pregatita pentru mentor: o masa pe cinste, demna de un campion. Baietii au fost primii care s-au oferit voluntari.

Nadir si-a pus sortul in brau ca o gospodina adevarata si a trecut la treaba.

Station 4, Fair play: "Mai avem multe de invatat! Respect Iulia Glavan!"... In casa X Factor, mastile cad: “Un concurent incearca sa fie mereu in centrul atentiei, altii sunt chiar falsi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x