Antena Căutare

Cheloo a vrut sa faca baie de multime! S-a ales cu umarul sarit!

Proverbul spune ca "nu esti rocker daca nu faci stage dive!" Chiar daca e rapper, Cheloo a tinut sa-i arate unui concurent cum se face o baie de multime. Numai ca a uitat un amanunt: are 98 de kilograme. Umar luxat, in direct, fara regie, live!

Proverbul spune ca "nu esti rocker daca nu faci stage dive!" Chiar daca e rapper, Cheloo a tinut sa-i arate unui concurent cum se face o baie de multime. Numai ca a uitat un amanunt: are 98 de kilograme. Urmarea: umar luxat, in direct, fara regie, live!

Un concurent terminase cantat, totul parea ok, voie buna. Dupa ce Razvan, Dani si gasca din spate inveselisera atmosfera, primul "matinal" s-a gandit sa-i faca o surpriza concurentului: "Nu esti rocker daca n-ai facut, la viata ta, un stage dive!". Concret, daca nu te-ai aruncat pe primele randuri iar fanii nu te-au prins in brate, practic, n-ai existat! Bietului om nu-i venea sa creada. Cum sa sara? Razvan s-a apropiat de scena, dorind sa-i arate cum se face. Nimic, concurentul parca avea plumb in picioare.

Si, atunci, de undeva, din departari, a aparut in cadru...Cheloo. Cu un urlet si cu cele 98 de kilograme ale sale, a sarit! Langa scena, baietii, pregatiti sa sustina un concurent firav, nu un...colos. S-a auzit un "aaaaa" si un "bai, mi-am rupt mana!". "Teatru", au zis toti. Regie...Pana cand rapperul a inceput sa urle "Un medic, un medic!"

Ce a urmat...Repararea...dislocarii, un drum, urgent, pana la..."Urgente", bandaj, imobilizare. Plus, logic, ancheta: cine e vinovat, cina trebuia sa-l prinda, cine...Juriu ramas in doua persoane...Pentru putin timp, insa. Cine a vazut drac mort si rata inecata?

Cat despre vinovat, noi stim cine a fost cu ideea. Voi? Daca nu va aduceti aminte, mai dati, o singura data, click pe video....

Adrian Cristian ar da un inel. Si noi orice, doar sa taca!... Doi jurati, patru fete si multa... marmelada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x