Antena Căutare

Clujul are factorul X

Caravana X Factor a ajuns la Cluj. Sute de ardeleni s-au stans in aceasta dimineata inca de la ora 08.00 la Cluj Arena, gata sa demonstreze ca au factorul X. Alaturi de clujeni a fost astazi Dani Otil.

Caravana X Factor a ajuns astazi la Cluj, dupa ce a strabatut jumatate de tara. A trecut prin Craiova, Sibiu si Timisoara, iar acum a venit randul ardelenilor sa demonstreze ca au voce, prezenta scenica, pot transmite emotie si pot face show. Inca de la ora 08.00, la Cluj Arena s-au strans sute de oameni, printre care si concurenti carora X Factor le-a dat dependenta. Ei venit si anul trecut la X Factor, insa au parasit competitia inainte de a ajunge in galele live. S-au pregatit, au incercat sa nu se mai lase coplesiti de emotii, iar acum au primit o noua sansa.

Alaturi de ardeleni a fost astazi Dani Otil, una dintre gazdele show-ului. Dani a stat de vorba cu cei prezenti, i-a incurajat si a remarcat, din nou, punctualitatea si seriozitatea clujenilor. In ciuda acestora, atmosfera la auditii este una incendiara, iar acest lucru nu datorita celor peste 30 de grade Celsius de afara, ci datorita ardelenilor care au infirmat orice mit despre ei. Sunt veseli, energici, canta, danseaza si vor sa demonstreze cu orice pret ca merita sa ajunga in super show-ul de la Antena 1.

Auditiile X Factor din Cluj au fost posibile cu sprijinul Primariei si Consiliului Judetean Cluj Napoca.

De la Cluj, Caravana X Factor ajunge la Iasi. Pe 27 iunie, Razvan si Dani le dau intalnire moldovenilor la Palas Iasi, pentru ca apoi, prima faza a auditiilor X Factor sa se incheie pe 1 iulie, la Bucuresti.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x