Antena Căutare

"Dacă îl vede un producător, mâine e vedetă!"

Şi-a pus zâmbetul de duminică şi s-a prezentat la "judecată". Pe Simona a cucerit-o instant cu farmecul lui, dar e curioasă cum stă şi cu vocea

Despre Claudiu Nergheş vorbim, nu despre altcineva. Concurentul care are ceva deosebit, dar de care nu prea se foloseşte când cânta: zâmbetul alb, imaculat. Bittman simte nevoia să-l laude puţin şi îi spune Simonei că băiatul a intrat cu nota zece la "tehnică dentară" şi, totuşi, vrea muzică. De ce n-ar vrea? Cu aşa trup de zeu... Dar X Factor nu e un concurs de modele. Vocea primează întotdeauna!

Se bagă la un Robbie Williams - Angels. După reacţia lui Bittman, ne dăm seama că a făcut o alegere îndrăzneaţă. Începe să cânte puţin stângaci. Pare încordat şi grăbit. Deşi spunea că va gândi pozitiv pentru a face faţă mai departe, s-a lăsat copleşit de emoţii. Simona l-a "mirosit" imediat: "Ştii cum mi-am dat seama? Că ai zâmbit abia la a doua strofă". Apoi, îi oferă un sfat: "Profită de faptul că ai un zâmbet minunat. Crede-mă e un mare atu".

"Am observat că băieţii sunt mai emotivi decât fetele. Vreau mai mult de la el. Întotdeauna am vrut mai mult de la el pentru că dacă îl vede un producător, mâine e vedetă", îi spune Bittman Simonei. Iar aceste cuvinte cheie aveau sa anunţe, de fapt, decizia juratul. Verdicul nu e nici pe departe favorabil pentru Claudiu.

"Ai zâmbet, statură, treci rampa, ecranul, te plac oamenii când te văd pe sticlă. Din păcate, azi, mi-ai părut nesigur. Pentru Robbie Williams mi-aş fi dorit să fii mai hotărât", se exprimă, cu părere de rău, juratul X Factor.

"Cu toate că nu am cântat perfect, consider că am şi carisma necesară şi prezenţă scenică, şi, nu ştiu, chiar mă aşteptam să trec", încheie tânărul, profund dezamăgit.

Eliza Nirlu: "Eu le-am spus de ieri colegilor: vedeţi că un loc e deja ocupat şi faceţi-vă bagajele"... "Da!" "Nu!" "Ba da!" "Ba nu!" " Şi eu cum mai reacţionez?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x