Antena Căutare

De el se tem Brenciu și Bănică! Randy Roberts a terminat cu distracția și ia X Factor în serios: “Delia, du-mă în finală și fă-mă câștigător!”

X Factor este un punct de atracție turistic pe harta noastră. Nu e nicio glumă, ne-a spus-o Randy, care s-a gândit că dacă urcă pe scena noastră are timp să viziteze și Bucureștiul.

X Factor este un punct de atracție turistic pe harta noastră. Nu e nicio glumă, ne-a spus-o Randy, care s-a gândit că dacă urcă pe scena noastră are timp să viziteze și Bucureștiul.

La audiții, întrebarea juraților a fost: “Cu o asemenea experiență, ce cauți la X Factor?”.

Tocmai pentru că este deja într-o trupă, are gene extraordinare în ale muzicii și a lucrat alături de Phil Collins şi Craig David. Spune că a venit să se distreze.

Dar după cei 3DA, s-a mai gândit: “Am fost aici ca să mă distrez. Apoi am înțeles că nu trebuie să iau nimic în joacă, iar acum sunt băgat serios în treaba asta!

Și trebuie să-l credem pe cuvânt, căci pare tare serios: “Suntem 14 și 6 vor lua loc pe scaune. Îmi pare rău pentru cei 8 care vor pleca!”.

Aceeași apariție încrezătoare, același trup sculptat, același păr lung și creț și o melodie care-ți ajunge la suflet: “Bruno Mars – When I was your man”. Puterea de decizie ea la Delia. Iar el o roagă răspicat: “Delia, du-mă în finală și fă-mă câștigător!”.

Ușurel, dar cu speranță. Încă un pas este făcut. Delia îi dă, deocamdată, un loc pe scaun!

Și tare mândră e că-l are în echipa ei: „Este o onoare să-l avem aici! Ștefan și Horia se tem de el, iar mie mi se pare cel mai bun pregătit din punct de vedere vocal”.

În vocea Danei Marchitan se ascunde o comoară: "Ai personalitate şi îmi placi foarte tare. Ai cântat excepţional&qu... "Nu-mi plac regulile!" Andrei Ioniță, nonconformistul patriot "și-a pus cușma la bătaie" și a trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x