Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

De pe scena X Factor, pe culmile succesului! Olga Verbițchi lansează o piesă de dragoste pentru inimile frânte, „De ce mă minți"

Un singur nume defineşte, pentru un an, X Factor România. În 2016, acel nume era al unei puștoiace de doar 15 ani, din Republica Moldova: Olga Verbițchi! Artista lansează o piesă de dragoste, ca un pansament pentru inimile frânte: „De ce mă minți".

„Marele premiu X Factor 2016 și 100 .000 de euro ajung la Olga Verbiţchi!”

Se întâmpla în urmă cu trei ani. Pentru Olga Verbițchi, faptul că a participat şi, mai apoi, a câştigat concursul de talente a însemnat rampa de lansare. Avea 15 ani pe atunci şi, în doar câteva luni, a lansat primul single din carieră.

Propunerile de colaborări au început să apară, iar ea a început să le accepte. Kio, DJ SAVA şi marele Damian Drăghici sunt câţiva dintre artiştii alături de care a urcat pe scena.

De curând, tânăra artistă a lansat o nouă melodie. Se cheamă „De ce mă minţi”, iar Olga spune că se identifică cu mesajul piesei.

„Așteptam de mult timp să lansez această piesă. M-am îndrăgostit de ea din prima zi când am auzit demo-ul și am vrut mult să o cânt, mă indentificam cu versurile. Mesajul melodiei este unul destul de sensibil, extrem de aproape de inima mea și sper ca și alți oameni să se regăsească în melodie și să se simtă mai bine după ce o ascultă”, mărturisește Olga.

Născută în anul 2001, în Republica Moldova, Olga Verbițchi s-a făcut remarcată în urma participării la „X Factor”. La sfârșitul anului 2016, artista a reușit să câștige cea de-a șasea ediție a show-ului de la Antena 1. Olga a facut parte din echipa lui Carla's Dreams.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro