Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

De pe scena X Factor, pe culmile succesului! Olga Verbițchi lansează o piesă de dragoste pentru inimile frânte, „De ce mă minți"

Un singur nume defineşte, pentru un an, X Factor România. În 2016, acel nume era al unei puștoiace de doar 15 ani, din Republica Moldova: Olga Verbițchi! Artista lansează o piesă de dragoste, ca un pansament pentru inimile frânte: „De ce mă minți".

„Marele premiu X Factor 2016 și 100 .000 de euro ajung la Olga Verbiţchi!”

Se întâmpla în urmă cu trei ani. Pentru Olga Verbițchi, faptul că a participat şi, mai apoi, a câştigat concursul de talente a însemnat rampa de lansare. Avea 15 ani pe atunci şi, în doar câteva luni, a lansat primul single din carieră.

Propunerile de colaborări au început să apară, iar ea a început să le accepte. Kio, DJ SAVA şi marele Damian Drăghici sunt câţiva dintre artiştii alături de care a urcat pe scena.

De curând, tânăra artistă a lansat o nouă melodie. Se cheamă „De ce mă minţi”, iar Olga spune că se identifică cu mesajul piesei.

„Așteptam de mult timp să lansez această piesă. M-am îndrăgostit de ea din prima zi când am auzit demo-ul și am vrut mult să o cânt, mă indentificam cu versurile. Mesajul melodiei este unul destul de sensibil, extrem de aproape de inima mea și sper ca și alți oameni să se regăsească în melodie și să se simtă mai bine după ce o ascultă”, mărturisește Olga.

Născută în anul 2001, în Republica Moldova, Olga Verbițchi s-a făcut remarcată în urma participării la „X Factor”. La sfârșitul anului 2016, artista a reușit să câștige cea de-a șasea ediție a show-ului de la Antena 1. Olga a facut parte din echipa lui Carla's Dreams.