XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Delia a făcut MARELE ANUNȚ în direct: „În următoarele luni FAMILIA NOASTRĂ SE VA MĂRI”

 

Pentru Delia, 2017 va fi un an foarte important. Dincolo de realizările profesionale de excepție, artista mai are un motiv de bucurie, iar acesta este legat de familia sa, care va avea, în curând un nou membru.

Superba jurată X Factor și iUmor a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în luna mai, atunci când sora sa, Oana, se va căsători: „Ne mărim familia. Sora mea se mărită în luna mai. Vreau să-i spun „casă de piatră” și tot ce e mai bine pentru tine, Oana”, a spus artista în cadrul unui eveniment monden.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe