Antena Căutare

Delia Matache crede ca "Optimismul e contagios". Vezi imaginile care o dovedesc!

Blonda sau roscata, cu parul scurt sau lung, machiata sau abia trezita din somn, Delia Matache arata intotdeauna superb. E suficient sa privesti, pret de cateva secunde, ultimele fotografii postate pe Facebook, pentru a te convinge.

Delia Matache filmeaza, in aceste zile, pentru o campanie a Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune. Si, chiar daca initiativa este una cat se poate de serioasa, vedeta nu uita sa zambeasca. Mai ales ca o are alaturi pe Oana... Matache.

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) declara anul 2013 Anul Optimsmului si lanseaza campania „Doar optimismul e contagios!”. Campania isi propune sa atraga atentia asupra afectiunilor autoimune si asupra faptului ca acestea nu sunt contagioase, dar si sa-i ajute pe pacienti sa accepte boala, sa acorde mai multa importanta starii de spirit pozitive si sa aiba o viata normala.

FOTO! Nostalgica: Ioana Anuta isi aminteste de cei mai dragi colegi de la X Factor... Tudor Turcu si Andrei Leonte sunt "baieti de gasca": Au venit la Neatza incarcati cu daruri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x