Antena Căutare

"Dezastru total" in casa X Factor: tensiuni si discutii incinse din cauza dezordinii

Tensiuni si discutii incinse datorita dezordinii din casa X Factor. Inaintea primei gale live, concurentii au fost convocati la o "sedinta extraordinara": unii din ei au fost acuzati ca nu curata niciodata dupa ei si ca nu isi spala rufele sau vasele singuri.

Tensiuni si discutii incinse intre concurenti, din cauza dezordinii din casa X Factor

Tensiuni si discutii incinse datorita dezordinii din casa X Factor. Inaintea primei gale live, concurentii au fost convocati la o "sedinta extraordinara": unii din ei au fost acuzati ca nu curata niciodata dupa ei si ca nu isi spala rufele sau vasele singuri. "E un total dezastru in casa asta!", spune mama Iuliei Manolache.

Pentru ca nu este in regula ceea ce se intampla, Ioan Man sau "Iron Man", cum ii spun prietenii, le-a spus pe sleau celorlalti: "Eu am o deviza in viata: respecta-ma, ca sa te respect". In rest, el e nemultumit de fapt ca unii locatari petrec pana noaptea tarziu si fac galagie. "Pa acum a fost cum a fost, dar acum o sa inceapa greul si oboseala din ce in ce mai multa. O sa ne lase vocile si dup-aceea o sa cantam zero la gale", spune si Nati Selegean.

Mai mult, cativa dintre concurenti sunt atat de concentrati pe castigarea mare lui premiu, de 200.000 de euro, incat nu dau mare importanta niciunui alt aspect. "E o mare tensiune in casa. Ei sunt aici sa castige premiul, acei bani. Eu am venit aici ca sa ma fac remarcata, sa arat ce pot si de ce sunt in stare. Nu imi place cand lumea te ia de prost daca n-ai venit aici ca sa te bati cu toti", spune Ioana Anuta.

Special guest star: Alexis Jordan, in aceasta seara pe scena X Factor... Sufera in tacere: Raduly Botond le duce dorul logodnicei sale si parintilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x