Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

”Diamonds” sau ”Angels”? Horia Brenciu a riscat din nou la ”X Factor”: ”Merg mai departe cu diamantele!”

Un nou duel, o nouă provocare. De această dată pentru trupele ”Diamonds” și ”Angels”, grupurile lui Horia Brenciu, care sunt hotărâte să prindă galele live. 

Un nou duel, o nouă provocare. De această dată pentru trupele ”Diamonds” și ”Angels”, grupurile lui Horia Brenciu, care sunt hotărâte să prindă galele live.

Dacă trupa ”Diamonds”, formată dintre patru fete, a ales să cânte piesa "Lady Marmalade", tinerele de la ”Angels” au urcat pe scenă și au interpretat piesa ”Feeling Good”.


”E interesant. Acest duel mi s-a părut, fetelor, sub nivelul pe care l-ați avut în Bootcamp. La ambele trupe s-a cântat și uneori s-a țipat. Am văzut potențial, uneori ați strălucit, chiar, dar acum mă așteptam la ceva mai mult. ”, a spus Bănică.

”Eu am observat, sau cel puțin așa mi s-a părut, că trupa ”Diamonds” a cântat mai bine decât în Bootcamp.”, a precizat Carla's Dreams.

”Diamonds” sau ”Angels”? Aceasta este întrebarea pe care și-au pus-o jurații, iar Brenciu a hotărât: ”Cu bune, cu rele, a fost foarte interesantă partea de final. Deocamdată pentru astăzi cele care au mai multe șanse de succes în galele live sunt fetele de la ”Diamonds”, a conchis Brenciu.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube