Antena Căutare

Dragoste si ura la X Factor: Va reusi Laurentiu sa imblanzeasca “scorpia” din Bernice?

Cea de-a doua gala live X Factor le aduce povesti despre linia subtire dintre dragoste si ura, stari traite de o parte dintre concurenti, chiar in casa X Factor.

Dragoste si ura la X Factor: Va reusi Laurentiu sa imblanzeasca “scorpia” din Bernice? Galerie
2 B: Bernice si Laurentiu se cearta in privat, dar stralucesc pe scena!

Bernice si Laurentiu sunt o trupa formata in bootcamp, cand juriul le-a dat de ales: merg in etapa urmatoare ca trupa sau parasesc competitia. Extrem de talentati amandoi, Bernice si Laurentiu au uimit de fiecare data cu prestatia lor pe scena, insa in spatele ei,conflictele mocnesc si din cand in cand iau proportii. Saptamanile de pregatiri si repetitii inainte de galele live au amplificat tenisiunile dintre cei doi, lucru care insa nu s-a vazut duminica trecuta pe scena, cand Bernice si Laurentiu au interpretat melodia „Playing with fire”, a Paulei Seling si Ovi. Tinerii au reusit sa smulga nu doar aprecierile juriului, ci si voturile publicului, care i-a salvat de la eliminare. Conflictul dintre ei nu o ingrijoreaza insa pe Delia. Jurata are incredere in concurentii ei si declara ca “Se cearta mereu, dar pe scena functioneaza ca un ceas elvetian. Si pentru moment, asta conteaza. Am mare incredere in ei si in show-ul pe care il pot face pe scena”.

Ii reproseaza ca face pe sefa

Gala de duminica viitoare le aduce noi provocari si noi motive de cearta. Bernice are tendinta de a-si impune punctul de vedere, lucru pe care Laurentiu nu il poate tolera. Mai mult, baiatul vede comportamentul colegei sale de trupa ca o urmare a faptului ca parintii acesteia si-au permis intotdeauna sa ii ofere ceea ce si-a dorit, inclusiv studii de profil la prestigioase scoli, in vreme ce situatia lui financiara este mai delicata. A crescut in ultimii ani fara mama, aceasta fiind nevoita sa plece la munca in Italia pentru a-i asigura un trai decent in Romania.

Chiar si asa, Laurentiu este dispus sa lase de la el si sa incerce sa se apropie de Bernice. Daca va reusi, dar mai ales daca in spatele dorintei lui de a se intelege cu partenera de scena stau si alte motive decat cele profesionale, telespectatorii vor afla urmarind X Factor, duminica, de la 20.30, numai la Antena 1.

Tensiuni intre juratii X Factor. Delia, Cheloo si Dan Bittman, pregatiti pentru noi eliminari... Loreen le da vestea cea buna fanilor de pe Facebook : vine ca invitat special la X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x