XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

"După ce a murit tata, parcă nu aş fi făcut muzică o secundă". Cristi Nistor luptă pentru un loc pe scaun, cu gândul la părintele lui care nu mai este

 

Cristian Nistor devenea cunoscut în urmă cu 11 ani după ce a lansat piesa ”Coji de portocală”, împreună cu Simona Nae. Deși piesa încă le este cunoscută multora, numele lui Cristian are rezonanță doar în grupuri restrânse din lumea muzicală din România, spre amărăciunea sa.

Astfel, deși este cunoscut în lumea muzicii din România și a fost prezent până acum în competiții precum Cerbul de Aur sau Eurovision, Cristi este descurajat de rezultate, așa că a decis să participe la audițiile ”X Factor” ca un ultim ”examen” al carierei sale.

Artistul recunoaște că un moment nefericit din viața lui și-a pus amprenta și în cariera muzicală:

"Cel mai nefericit moment al vieţii mele a fost decesul tatălui meu, în 2013. După ce a murit tata, s-a sistat totul, parcă nu aş fi făcut muzică o secundă. Tata m-a susţinut şi cred că o face în continuare, aşa cum ar fi făcut-o dacă ar fi fost pe pământ, alături de mine. Îi voi dedica lui momentul din această seară", mărturisește artistul.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe