XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

„Eu vin aici, la mama voastră, fac glume". Horia Brenciu, despre relația cu Carla's Dreams: "Dacă ar dansa cu mine, nu cred i-ar rezista machiajul"

 

Este un entertainer de succes, un cântăreţ adorat şi un tată excepţional. Însă, pe lângă toate aceste calităţi, Horia Brenciu este şi un coleg excelent.

Cel mai nou jurat X Factor s-a putut bucura de prezenţa lui energică, vibe-ul positiv dar şi de nebunia specifică. Artistul a vorbit, într-un interviu acordat pentru unsitedemuzica.ro despre relaţia lui cu Carla's Dreams

"Carla’s Dreams este cel care la propriu şi la figurat a colorat juriul nostru. Carla’s este cel care şi-a asumat că nu poate să danseze. El face asta doar pe scenă. Dacă ar dansa cu mine şi am face un duo de dans, nu cred i-ar rezista machiajul.

Mi-a zis  „Eu vin aici, la mama voastră, fac glume, vorbesc frumos, iar dumneata, domnu’ Brenciu, dansezi!”. Am semnat contractul şi iată-ne împreună! Mie îmi place cum dansează el, are un stil de dans pe care nu l-am văzut în branşa cântăreţilor de la noi. Chiar şi vocea lui îmi place, are câteva piese în care vocea lui este senzuală şi drept dovadă, iată câte fane are", marturiseste Horia. Și nu greșește cu nimic. Într-un  timp destul de scurt, Carla's Dreams a reușit să devină idolul multor tineri din România. Good job!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe