XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Horia Brenciu și fosta lui elevă, Adina Răducan, într-o fotografie de mii de like-uri:. Câștigătoarea celui de-al patrulea sezon X Factor a trezit melancolia juratului"Copiii cresc"

 
+2 click pentru
galerie

I-au trecut mulţi elevi prin mâna, la X Factor, şi a venit rândul să se mândrească, aşa cum îi stă bine, cu roadele muncii sale. De această dată, Adina Răducan, câştigătoarea celui de-al patrulea sezon, s-a lăsat fotografiată alături de mentorul său.

În primul sezon la care participat, Horia Brenciu a marchat și prima reușită ca mentor X Factor. A avut încredere în Adina și se pare că nu s-a înșelat. Nu degeaba a câștigat sezonul al patrulea la show-ului. 

Adina Răducan, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon "X Factor", prima pe liceu după bacalaureat! La 25 de sutimi de nota maximă!

Adina a început să cânte când încă nu împlinise patru ani.. La patru ani, a fost înscrisă de părinţi la un curs de canto la Şcoala Populară de Artă din Buzău, unde a impresionat profesorii cu vocea sa deosebită şi foarte matură. 

În timpul uneia dintre competiţiile muzicale la care a participat, l-a cunoscut pe Horia Brenciu, care s-a îndrăgostit de vocea ei şi cu care a făcut duet pe melodiile "New York, New York", "Cabaret", "Cose della Vita".

Cel mai SENSIBIL DUET al serii - Adina și Horia Brenciu! Momentul care l-a făcut pe jurat să PLÂNGĂ necontrolat!

"Această copilă minunată m-a vrăjit cu vocea ei încă de prima dată când am văzut-o şi auzit-o", declara Horia Brenciu despre Adina Răducan, în perioada colaborării dintre cei doi.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe