Antena Căutare

Johnny Bădulescu, din nou la X Factor! „Am fost sfătuit să nu dau totul de la început, să nu mă vând ieftin”. Interpretarea inedită a piesei „Hello” cu care a dat-o gata pe Delia

Johnny Bădulescu a revenit la X Factor, cu mai mult curaj şi încredere în forţele sale, şi este gata să-i dea pe toţi pe spate. Este sigur că asta este şansa lui!

Johnny Bădulescu a revenit la X Factor, cu mai mult curaj şi încredere în forţele sale, şi este gata să-i dea pe toţi pe spate. Este sigur că asta este şansa lui!

„Faţă de acum doi ani, categoric simt o evoluţie, pentru că asta mi-am şi dorit să fac. În cei doi ani am muncit mult, am ascultat sfaturile juraţilor”, a mărturisit tânărul.

A învăţat din greşeli şi acum vine cu forţe proaspete să arate d ece este în stare. „Acum doi ani am fost sfătuit să nu dau totul de la început, să nu mă vând ieftin şi astăzi am s aincerc s anu fac la fel ca acum doi ani. Să demonstrez lumii că pot mai mult”, a mai spus Johnny.

Şi-a dorit atât de tare să ajungă din nou pe scenă X Factor, încât ar fi gata să renunţe la facultate... Mai bine spus, la una din cele cinci facultăţi de muzică la care a fost admis, în Marea Britanie

Vizibil emoţionat şi nerăbdător să le arate juraţilor tot ce a învăţat, Johnny s-a prezentat cu piesa "Hello", interpretată de Adele. Şi, de data asta, norocul a fost de partea lui.

Ştefan Bănica: „Mie îmi place cum ai crescut, şi la propriu şi la figurat, vocea ta s-a schimbat puţin, a căpătat mai multe grave. Chiar dacă ai exagerat puţin cu ornamentele astea muzicale. Este o lecţie bine învăţată”.

Johnny Bădulescu a primit patru de DA şi merge mai departe! Bravo!

Mălina Paraschiv, sensibilitate şi emoţie. „My kind of love” a sunat mai bine ca niciodată! Însă votul lui Ştefan s-a l... Clujul şi Mioveniul s-au reunit pe scena X Factor! Trupa "Black Squad" a trezit nostalgia juraţilor. Piesa „La...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x