XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Misiunea grea s-a încheiat! Carla's Dreams şi-a ales trupele: "Am de gând să câştig X Factor şi anul acesta"

 


Ediţia grupurilor i-a aparţinut lui Carla's Dreams, care, după ore întregi de calcule, a reuşit să aleagă cele patru trupe semifinaliste

”Juratul clar are un aport la prestația finaliștilor din grupul lui, dar, în cazul meu, cred că a fost un aport mic, pentru că eu cred că Olga Verbițchi ar fi câștigat concursul în echipa oricăruia dintre noi. Pot spune cu siguranță că o să depun toate eforturile necesare pentru a face că prestația de finală să fie una care să maximizeze șansele concurenților mei la victorie”, e de părere Carla’s Dreams.

Ad Libitum se vor duela cu băieţii de la Flashback iar fetele de la Dream Girls cu trupa 18.27. NU RATA VINERI, DE LA 21:15, O NOUĂ EDIŢIE X FACTOR! 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe