XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

Nigerianul care a făcut spectacol la „X Factor” face dezvăluiri incredibile! Ziua e doctor, noaptea e...artist!

 

Mike Obinna este medic pe timpul zilei și artist pe timpul serii. Acesta a participat la concursul „X Factor” în 2017 și a făcut senzație!

Acum, fostul concurent a venit la emisiunea „Răi da` buni” cu Mihai Morar ca să vorbească mai mult despre viața sa privată, despre meseria pe care o are, despre pasiunea pentru muzică și multe altele!

 

Mike Obinna este un nigerian care a făcut facultatea în România, iar la finalul ei a decis să rămână aici. ”Muzica este pasiunea mea și îmi place să compun. În ultimii șapte ani, am scris în fiecare zi”, afirmă medicul specialist radiolog îndrăgostit de muzică.

 

Cum arată viața de medic și de artist a lui Mike Obinna, fost concurent la „X Factor”? Află urmărind clipul video de mai sus! Sau urmărește materialul de mai jos ca să vezi ce spectacol incredibil a făcut în marea competiție muzicală!

 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe