Antena Căutare

“Pe scena X Factor s-a nascut un star”: Ilegal de frumos, teribil de talentat, Alex Simion!

Are doar 22 de ani si ii place sa munceasca la nebunie. Numai ca biroul lui e… sala de fitness. La fiecare 2 zile, Alex trage de fiare ca sa arate bine. Recunoaste ca e arogant, inainte sa tragi tu singur concluzia, si e dezarmant de sincer: “Mi s-a atras atentia ca ma uit prea des in oglinda sau chiar in telefon, sa vad cum imi sta parul”.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml>Numai ca biroul lui e… sala de fitness. La fiecare 2 zile, Alex trage de fiare ca sa arate bine. Recunoaste ca e arogant, inainte sa tragi tu singur concluzia, si e dezarmant de sincer: “Mi s-a atras atentia ca ma uit prea des in oglinda sau chiar in telefon, sa vad cum imi sta parul”.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Constanteanul stie ca prima impresie conteaza. Sprancenele ii sunt atent pensate, freza sta teapana de la atata fixativ si spuma, iar barba e rasa la centimetru.

In culise, pare sa fie sigur pe sine si hotarat sa demonstreze ca este mai mult un “Apollo” decat un “Adonis”. Pe scena, insa, il cuprind emotiile. Delia il baga la interogatoriu: Are iubita? Ce melodie vrea sa cante? Cati ani are?

Alex nu pare deloc arogant in fata lor. Le raspunde timid, se teme sa nu uite versurile, doar canta “Lost” de Michael Buble. Nici nu termina primul vers, ca un zambet larg se asterne pe fata Deliei. Ahhh… are o voce mai dulce ca mierea, care iti rasfata urechile si inima.

Fetele, cucuietele din sala, se ridica in picioare, se aud fluieraturi, iar concurentul demonstreaza ca poate incinge publicul fara sa isi scoata tricoul. Are o voce de inger si asta e suficient.

Seamana cu Bittman la voce – poate de asta juratul X Factor zambeste la randul sau. I-a cucerit. Cheloo stie ce urmeaza: “Stiu ce vrei sa faci, ma opun! Sotul tau tocmai a plecat, nu poti sa faci asta: nu il lua in brate!”, o avertizeaza pe Delia. Jurata insa nu se lasa cu una, cu doua: “La inceput l-am subestimat, nu stiam ca are timbrul asta fantastic. Vreau sa hug you!”.

Inainte sa plece cu 3 de DA,  Alex Simion mai canta una, o melodie din folclor. “Cum sa fii asa frumusel si sa canti asa bine?”. Vorba cantecului: “I’m just a gigolo, everywhere I go…”

 

Mata blanda canta bine. "Domnita" Ruxandra cucereste inimile romanilor... Elvis din Colentina sau cum suna opera la pianul de burta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x