Antena Căutare

Să tot fii jurat X Factor! Ronan Keating își petrece vacanțele cu ea!

Nu e deloc rău să fii jurat X Factor. Nu ai doar ocazia de a asculta voci excelente toată ziua și de a făuri următoarele staruri naționale și internaționale, dar poți să-ți mergi și în vacanțe exotice cu persoana iubită

Nu e deloc rău să fii jurat X Factor. Nu ai doar ocazia de a asculta voci excelente toată ziua și de a făuri următoarele staruri naționale și internaționale, dar poți să-ți mergi și în vacanțe exotice cu persoana iubită.

Juratul X Factor Australia, Ronan Keating, fuge de la filmări direct acasă, pentru a-și vedea iubita de 32 de ani, Storm Uechtritz. Cei doi sunt împreună de un an, dar asta nu înseamnă că nu își fac de cap ca doi adolescenți. Storm este o producătoare TV de care Ronan s-a îndrăgostit în 2012; blondă, frumoasă, cu un corp trăznet, femeia s-a strecurat în viața juratului pe nesimțite.

Zilele trecute, cuplul a împărtășit imagini cu aventurile lor din Maldive, acolo unde Ronan a învățat să facă scuba-diving. Se pare că fostul membru al trupei Boyzone a trecut complet peste despărțirea de soție, în 2011, când au pus capăt la 14 ani de căsnicie.

foto: Twitter, Instagram

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x