Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Sărbătoare la X Factor! Unul dintre câștigătorii show-ului S-A CĂSĂTORIT! Tudor Turcu s-a căsătorit cu iubirea vieții lui!

A rămas în inimile telespectatorilor, chiar dacă succesul său s-a înregistrat în cel de-al doilea sezon al talent-show-ului difuzat de Antena 1. După ce pe plan profesional a dovedit că este una dintre marile voci ale României, Tudor Turcu s-a decis să intre în rândul capilor de familie

A rămas în inimile telespectatorilor, chiar dacă succesul său s-a înregistrat în cel de-al doilea sezon al talent-show-ului difuzat de Antena 1. După ce pe plan profesional a dovedit că este una dintre marile voci ale României, Tudor Turcu s-a decis să intre în rândul capilor de familie.

Cunoscutul cântăreț i-a cerut și a și obținut mâna femeii de care stă alături de ani buni. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit zilele trecute în fața ofițerului stării civile, iar artistul a postat pe Facebook un mesaj emoționant:

„Despre povestea noastră ce să vă spun… „Îndrăgostiţii au aripi”, aşa cum e melodia prietenilor de la #ANTRACT! Vă iubim şi să vă dea Cel de sus, fericirea şi dorinţa de a trăi numai înconjuraţi de iubire şi împlinire sufletească! Semnat, Fam.Turcu!”, a scris artistul pe pagina lui de Facebook.

Video