Antena Căutare

Seamănă ca două picături de apă! Iată cine o inspiră pe Ioana Anuța în materie de costume de scenă!

Ambele au părul blond, ochii mari și expresivi, de culoare deschisă și sunt extrem de talentate. Dacă factorul X este la el acasă în cele două situații, de ce nu ar fi și vestimentația

Ambele au părul blond, ochii mari și expresivi, de culoare deschisă și sunt extrem de talentate. Dacă factorul X este la el acasă în cele două situații, de ce nu ar fi și vestimentația.

Delia și Jo, căci despre ele vorbim, par să aibă o pasiune pentru pene. Cele două artiste se distrează de minune asortându-și accesoriile chic cu restul vestimentației de scenă. Nouă ne place stilul celor două și le admirăm pentru curaj.

Astăzi fiind și ziua sa de naștere, admirați-o pe Ioana Anuța într-o galerie foto inedită, purtând pene colorate.

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‪#‎xFactor5#xFactorRo.

La mulți ani, Florin Ristei! Uite cât de TALENTAT și SIMPATIC era câștigătorul X Factor la vârsta de 12 ani!... Delia pare de neoprit! ACEASTA este NOUA schimbare RADICALĂ de look a juratei X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x