XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

Ştefan Bănică vorbeşte despre viaţa de familie. Juratul X Factor, mai sincer ca niciodată: "Viaţa de artist se termină odată ce ai coborât de pe scenă"

 

Este un artist desăvârşit, actor, tata a doi copii superbi şi jurat la X Factor. De ziua mamei, Ştefan Bănică Jr. a vorbit despre cea căreia îi datorează tot: mama!

"Pe vremea lui Ceauşescu, ziua de 8 martie era o sărbătoare comunistă, dar îmi plăcea. Confecţionam tot felul de lucruri pentru mama, acum îi compun. Am o relaţie specială cu ea, vine mereu la concerte. Nu a lipsit în niciun an, mai ales că i-am dedicat şi o melodie. Ei îi datorez tot ceea ce sunt. Viaţa de artist se termină dincolo de scenă, când ai coborât eşti un om normal. Atunci când eşti cu familia nu mai contează nimic. Scena e scenă, în rest nu îmi place să ies în evidenţă", a povestit juratul X FACTOR. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe