XFactor

VINERI | ora 20.00

Un băiat şi o chitară. Reţeta unui moment romantic, nu-i aşa? Gabriel Lupaşcu a trecut prin momente grele pe scena "X Factor"

 
+3 click pentru
galerie

Gabriel Lupaşcu a fost o apariţie inedită pe scena concursului X Factor. De cum a făcut primii paşi, juriul a avut aşteptări mari de la tânărul muzician.

Pentru el, nu există nimeni şi nimic, în afară de ea, de chitară: "Am studiat muzică clasică. Nu aş putea trăi fără ea. Chitara m-a chemat pe mine, nu invers."

Gabriel a ales o melodie sensibilă, "Feeling Good", a lui Michael Buble, şi a ales să o abordeze într-un mod...surprinzător.

A rezultat un moment ciudat, tensionat, la sfârşitul căruia concurentul a simţit nevoia să precizeze că "Aşa am simţit. Nu am cântat niciodată de ori la fel piesă."

Tensiunea nu s-a disipat odată cu explicaţiile lui, din contră. Gabriel a fost pus într-o situaţie dificilă pentru el, dar, aparent, simplă pentru cei din jur. Din fericire, a primit ajutor de la cel mai mare admirator al lui. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe