Live acumFilm: Atac de Ziua Nationala
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XFactor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Ce moment! Unic și spectaculos. Bella Santiago și Delia s-au completat perfect pe „Cine m-a făcut om mare”

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost cel în care Bella Santiago a cântat alături de Delia, jurata care-și pune toate speranțele în filipineză.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost cel în care Bella Santiago a cântat alături de Delia, jurata care-și pune toate speranțele în filipineză. Piesa aleasă pentru această a doua parte a finalei a fost „Cine m-a făcut om mare”, iar colaborarea a fost fără unul, care i-a făcut pe cei mai sensibili dintre telespectatori să lăcrimeze.

Ștefan Bănică a fost cel care a sintetizat perfect ceea ce s-a întâmplat pe scenă: „E încă o dovadă că seara aceasta merge perfect și fiecare apariție a concurenților înseamnă încă un moment de excepție. Ați fost bune împreună și mi-aș dori să vă mai ascult”.

De-acum soarta Bellei este în mâinile celor de-acasă, care trebuie să o voteze pentru a-i asigura prezența în „finala” Marii Finale.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro