Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XFactor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Să fie un semn? Ioana Bulgaru, răvășitoare în duetul cu Jeremy Ragsdale: „Dar poate acum e rândul tău”

Ioana s-a întors pe scenă alături de unul dintre idolii săi, așa cum singură declara înainte de începutul celei de-a doua prestații din Marea Finală. Ce-a ieșit? A ieșit un duet demențial, desprins parcă din musical-urile de pe Brodway

Ioana s-a întors pe scenă alături de unul dintre idolii săi, așa cum singură declara înainte de începutul celei de-a doua prestații din Marea Finală. Ce-a ieșit? A ieșit un duet demențial, desprins parcă din musical-urile de pe Brodway.

Un fost câștigător X Factor și un potențial câștigător al talent-show-ului difuzat de Antena 1 au fost creatorii unui moment care i-a lăsat inclusiv pe jurați fără prea multe cuvinte. Inclusiv versurile improvizate au dat o altă aură prestației celor doi, iar publicul nu va trece cu vederea aceste detalii, care de multe ori fac diferența într-o astfel de seară.

„Au fost prefecți unul alături de celălalt. Chiar dacă Jeremy e un devorator și rade tot în jurul său, de această dată a reușit să o pună pe Ioana în valoare”, a spus Ștefan Bănică, omul care a antrenat-o pe mezina galei pentru Marea Finală.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro