Antena Căutare

X Factor 2020: Cine sunt concurenții care merg în Finală

Jurații X Factor au decis ce concurenți merg în finală, meritându-și locurile pentru vocile lor dumnezeiești și prestațiile lor excepționale în sezonul 9 X Factor 2020.

Sezonul 9, X Factor 2020 - semifinaliști Galerie
Jurații și Răzvan și Dani, în etapa Duelurilor din sezonul 9 X Factor | Antena 1

Mentorii celor mai bune voci de anul acesta și-au ales favoriții, iar în finală depinde doar de cei de-acasă să îi voteze. După duelurile din semifinala X Factor, au mai rămas doar 8 concurenți care ajung în finală.

Adrian Petrache este finalistul Loredanei la X Factor 2020

Și în echipa Loredanei lupta a fost una aprigă, iar decizia a fost foarte grea pentru jurata X Factor. Ea a ales să meargă mai departe cu Adrian Petreche, tânărul cu suflet sensibil, îndrăgostit de chitară.

Chiar dacă Iulian a demonstrat că poate fi plin de energie și că face față cu brio provocării de a cânta și de a dansa în același timp, duelul a fost câștigat de Adrian care a interpretat o piesă în franceză, alături de un band format din frații și prietenii săi.

citește și: X Factor 2020. Alina Dincă, spectacol total pe acordurile piesei "Omule, deschide ochii", în etapa Duelurilor

Despre Adrian, frumoasa jurată a mărturisit:

Adrian când a venit cu acest cântec la mine am zis da, e un cântec necunoscut (...) și cumva cred că e bine să cânți piese care nu sunt atât de consumate. Ce-mi place la tine și am admirat de prima dată când ai apărut la audiții este că nu ai frică și îți place să riști. Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară”.

Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (...) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a declarat Loredana, mândră de alegerea ei.


Andrada Precup e finalista lui Ștefan Bănică la X Factor 2020

Ștefan Bănică a avut de luat o decizie extrem de grea, având în semifinală două voci feminie de aur. El a trebuit să aleagă între Alexandra Sîrghi și Andrada Precup.

“Alexandra are o voce extrem de puternică, poate una dintre cele mai puternice voci dintre cei care suntem acum la X Factor”, a vorbit cu blândețe Andrada despre colega ei de grupă.

“Îmi place mult Andrada, îmi place cum cântă, iar faptul că nu vede a ajutat-o mai mult să se dezvolte pe alte planuri”, a spus Alexandra despre Andrada.

Citește și: X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

“Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. (…) Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”, a spus Ștefan Bănică.

El a ales să meargă mai departe în finală cu Andrada Precup.


Super 4 sunt grupul finalist al lui Florin Ristei

Florin Ristei merge mai departe cu trupa Super 4, italienii talentați care au făcut furori, deși lupta dintre ei și fetele de la Tiny Tigers a fost una extrem de strânsă.

Sunt fantastice! Noi le adorăm!”, a spus unul dintre membrii trupei Super 4 despre Tiny Tigers.

citește și: X Factor 2020. Sonia Mosca, cea mai puternică voce în etapa Duelurilor. Ce a făcut pe scenă

Dacă în Semifinală s-ar fi votat tot de acasă, eu cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Asta e clar. Am de ales între niște fete care s-au cunoscut acum 2-3 săptămâni și care au repetat de câteva ori împreună și care astă seară m-au spart. Ați cântat senzațional, peste așteptările mele, peste ultima repetiție. (…) Celălat grup pe care l-aș putea allege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, a declarat Florin și a ales să meargă mai departe cu cei patru artiști.


Sonia Mosca este finalista Deliei la X Factor 2020

Delia a avut de ales între două frumoase și talentate cântărețe, Sonia Mosca și Alina Dincă.

E inutil să spun să câștige cel mai bun. Eu o să dau totul. Și voi fi fericită indiferent de rezultat, pentru că, să ajungi în acest punct, într-un loc care nu e al tău, pe care nu îl știai înainte, e o realizare atât de mare”, a spus Sonia înainte de a cânta în Semifinala X Factor.

Ea a ales să meargă în finală cu Sonia și vocea ei puternică ce ar putea muta munții din loc.

Sunt convinsă că am luat cea mai bună decizie. Merg cu toată încrederea înainte. Sonia este o competiție zdravănă pentru oricare”, a adăugat Delia.

Alina, fiind mândră de colega sa care i-a devenit prietenă între timp, s-a bucurat pentru Sonia și a felicitat-o.

“Mă bucur foarte tare că am ajuns până aici, mă bucur că am putut să-mi spun povestea”, a spus Alina la final.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:30, la Antena 1!

X Factor 2020, Semifinală. Alina Dincă, semifinalista Deliei, a zguduit scena cu piesa "The winner takes it all&quo... X Factor 2020, Semifinală. Adrian Petrache, semifinalistul Loredanei, a adus emoție pe scenă. “Gipsy Kings în franceză!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x