Antena Căutare

X Factor 2020, Semifinală. Super 4, semifinaliștii lui Florin Ristei, au cântat cu forță și au făcut “show-ul să continue”

Super 4 au făcut un spectacol senzațional pe scena X Factor, cucerind inimile tuturor românilor cu glasurile lor ce au sunat perfect la unison.

super 4 Galerie
X Factor 2020, Semifinală. Super 4, semifinaliștii lui Florin Ristei, au cântat cu forță și au făcut “show-ul să continue” | antena 1

Florin Ristei și-a scos la înaintare cele două grupuri și e gata să iasă la luptă pentru a obține un loc în finala X Factor 2020 cu cel mai bun dintre ele.

Ni s-a zis că trebuie să înceapă grupele cu energie pozitivă și știa că se poate baza pe noi”, au spus fetele de la Tiny Tigers, pline de încredere.

M-am gândit de la început că ele vor ajunge în duelul final. (…) Ne-am distrat și am dansat pe momentul lor, de-acolo de unde am stat”, a spus unul dintre membrii trupei Super 4.

citește și: X Factor 2020. Tiny Tigers au dominat scena în etapa Duelurilor. Cu ce piesă au impresionat

A venit și rândul mentorului lor, Florin Ristei, să spună ce așteptări are de la cele două grupuri.

Să se distreze în primul rând, cred că le-am zis de fiecare data acelați lucru înainte de orice prestație. Nu mai ai ce să faci cu 4 fete înainte de a intra pe scenă decât să te bucuri de moment și să îți dorești să îți iasă așa cum ți-a ieșit la repetiții. (…) Simțiți-vă bine și făceți-ne pe noi să ne simțim ca la concert”, a spus Florin Ristei.

Juratul X Factor Florin Ristei a decis că duelul va începe cu Super 4.

Totul depinde de șansă acum și suntem foarte concentrați. Trebuie să menținem standardul ridicat. Nu ne e permis să facem ceva mediocre. (…) Vom intra în forță!”, au declarat artiștii de la Super 4.

citește și: X Factor 2020. Eden Loren a avut curajul să cânte și în limba română. Publicul i-a aplaudat prestația muzicală

Cei patru cântăreți au uimit prin interpretarea lor a piesei “The show must go on”. Puterea, pasiunea și încrederea cu care au cântat, dar și felul în care s-au sincronizat ca și grup, i-au uimit pe spectatori și jurați. Cu toții s-au ridicat în picioare să îi aplaude.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:30, la Antena 1!

Este mesajul cel mai bun pe care puteați să îl transmiteți. X Factor merge mai departe anul ăsta, un an atât de încercat, pentru toți artiștii din țara asta și din lume. Este un mesaj care dăinuie în timp. (…) Contează doar muzica ”, le-a transmis Loredana.

Era mare păcat să nu cântați asta (…) pentru că voi puteți să o faceți cel mai bine. Ce-mi place foarte mult la voi pe lângă tot ce am spus de fiecare data este că fiecare în parte, dacă ar fi fost să concurați în X Factor, în afara grupului, sunt convinsă că ați fi avut succes la fel de mare”, a spus Delia.

Ați ridicat nivelul concursului, sunteți (…) niște pretendenți direcți la titlul de X Factor 2020”, a spus Ștefan Bănică.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020, Semifinală. Andrada Precup, semifinalista lui Ștefan Bănică, a transmis fiori prin interpretarea ei... X Factor 2020, Semifinală. Tiny Tigers, semifinalistele lui Florin Ristei, au arătat cât de puternice sunt niște micuțe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x