Antena Căutare

X Factor, lider de audienta in fiecare duminica. Urmatoarele doua editii, pe 21 si 22 octombrie!

Numarul mare de concurenti veniti la auditii, momentele savuroase care fac in fiecare duminica deliciul telespectatorilor, dar si succesul pe care acest sezon X Factor l-a inregistrat in randul romanilor i-a facut pe producatorii super show-ului de la Antena 1 sa le ofere telespectatorilor o portie dubla de X Factor. Incepand de pe 21 octombrie, atat serile de duminica, cat si cele de luni, vor sta sub semnul factorului X. Astfel, pe 21 si 22 octombrie, romanii vor putea urmari ultimele doua episoade de auditii.

X Factor, lider de audienta in fiecare duminica. Urmatoarele doua editii, pe 21 si 22 octombrie! Galerie
X Factor, lider de audienta in fiecare duminica

De saptamana viitoare, telespectatorii vor avea portie dubla de X Factor. Show-ul care a spulberat concurenta va putea fi urmarit si lunea. X Factor a fost si aseara preferatul celor mai multi telespectatori. O fata frumoasa si talentata al carei look amintea de Inna, o cerere in casatorie chiar pe scena X Factor si un James Dean in varianta 2012 au fost o parte dintre ingredientele show-ului care a incantat milioane de telespectatori. Cea de-a patra editie X Factor s-a impus ca lider absolut de audienta atat la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, cat si in randul intregului public din mediul urban. In minutul de aur 22.13, Antena 1 a fost urmarita de 1.429.000 telespectatori din mediul urban, un numar de aproape 7 ori mai mare decat al celor care, la aceeasi ora, urmareau programul principalului competitor, Pro Tv.

Cheloo, Delia si Dan Bittman au continuat cautarile factorului X si aseara, intr-o editie a super show-ului de la Antena 1 care a reusit din nou sa surclaseze concurenta - X Factor s-a situat in fruntea clasamentului de audienta, cu un rating mediu de 10.1 puncte si o cota de piata de 19.8% la nivelul publicului comercial 15-54 urban, la mare distanta de Pro Tv care, cu 7.4% rating si 14.5 % share s-a clasat pe cea de-a doua pozitie in ierarhia posturilor de televiziune din Romania. Locul al treilea i-a revenit in intervalul de dfiuzare X Factor postului de televiziune Kanal D.

In minutul de aur 22.13, aproape un milion si jumatate de telespectatori din mediul urban stateau cu ochii pe X Factor, un numar de aproape sapte ori mai mare decat al celor care urmareau programul difuzat de Pro Tv.

O cerere in casatorie, in fata a milioane de telespectatori

Editia de aseara X Factor le-a adus si de aceasta data telespectatorilor momente inedite, condimentate de prestatiile adesea amuzante ale concurentilor sau de replicile acide ale juratilor. Cel mai emotionant moment al serii a fost de departe cel al lui Surany Botond, un tanar de 23 de ani, student la Oradea, care a surprins juriul, spectatorii si, cu siguranta si telespectatorii, cerandu-si de sotie iubita, chiar pe scena X Factor.

De cum a aparut pe scena in fata juriului, a tinut sa spuna ca are o persoana foarte speciala in viata lui pentru care face tot ceea ce face: iubita lui. Atunci cand juriul l-a intrebat ce ar face cu marele premiu, baiatul a spus ca ar cheltui toti banii pentru ea. Intrigat de marturisirile baiatului, juriul a cerut sa vina si iubita lui pe scena, pentru a o cunoaste. Surany i-a luat pe toti prin surprindere, inclusiv pe fata, atunci cand, la scurt timp dupa ce ea a aparut pe scena, a ingenunchiat si a cerut-o de sotie.

Impresionati de gestul sau, dar si de emotia momentului, Delia si Bittman au promis ca le vor fi nasi.

Dupa ce si-a cerut iubita in casatorie si a primit un DA, Surany a trebuit sa convinga juriul ca mai merita inca trei, astfel incat sa ajunga in Bootcamp. A ales sa cante Kings of Leon, "Use Somebody" si se pare ca a fost o alegere mai mult decat inspirata, din moment ce a reusit sa ridice sala in picioare, sa adune laudele juratilor si sa obtina 3 DA, cel putin la fel de importanti ca cel de la fata alaturi de care se vede toata viata.

Momentul poate fi vizionat aici!

Trageti jaluzelele si puneti muzica rock pentru felina asta!... Veni, vidi, vici! O parte dintre concurentii X Factor au primit 3 DA dintr-un foc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x