XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ce țărăncuță cu... țâfnă! Ioana Bulgaru, a făcut senzație cu una dintre cele mai frumoase melodii românești din toate timpurile!

 

Ce moment spectaculos, demn de o finalistă, ba chiar de o câștigătoare, am putea zice. Ioana Bulgaru a cântat într-un stil „Bjork” una dintre cele mai cunoscute și frumoase melodii românești din toate timpurile.

Orice apariție a Ioanei pe scena X Factor e un adevărat spectacol și dacă vă închipuiați că lucrurile pot sta altfel dacă a cântat „Țărăncuță, țărăncuță” v-ați înșelat amarnic. Mezina semifinaliștilor a fost din nou fascinant de talentată.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI