Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Prima partidă de amor dintre Ioana și Andrei s-a filmat de mai multe ori! Care a fost motivul. „În realitate, eu nu m-aș îndrăgosti de un astfel de om”

Prima partidă de amor dintre Ioana și Andrei ce avut loc în serialul „Sacrificiul” s-a filmat de mai multe ori. Actorii au explicat motivul și au oferit detalii din culise, la „Xtra Night Show”.

Oana Cârmaciu, care o interpretează pe Ioana, Denis Hanganu (Andrei) și Daniel Nuță (Robert) au fost invitați la „Xtra Night Show”, după ce a fost difuzat penultimul episod din primul sezon al serialului „Sacrificiul”.

„La început scena aceasta mi s-a părut stranie”, a spus Oana Cârmaciu, comentând faptul că personajul ei, Ioana, a făcut amor pe bani cu Andrei, ca să salveze viața unei fetițe, care s-a dovedit a fi chiar sora lui.

Această secvență de amor dintre Ioana și Andrei a fost filmată de cinci ori.

„Sunt multe secvențe care se trag de patru-cinci ori – cele mai complicate. Cele de amor intră la capitolul scene mai complicate. E nevoie de mai multe duble, pentru ca actorii să intre mai mult într-o zonă de confort și intimitate”, a explicat Oana Cârmaciu.

Actrița a precizat și că ea, Oana Cârmaciu, nu s-ar putea îndrăgosti de un om ca Andrei din serialul „Sacrificiul”, spre deosebire de personajul ei, Ioana.

Actorii au mai povestit că nici scenele în care Andrei era „în comă” nu au fost ușoare. Denis Hanganu, care fost filmat „intubat”, a primit oxigen steril rece dintr-un aparat ce chiar funcționa, motiv pentru care s-a îmbolnăvit.

„Până seara am fost la pat. Aproape că nu am mai putut să vin a doua zi la filmare”, a povestit Denis Hanganu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!