Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Serghei Mizil, dezvăluiri despre poveştile de iubire din viaţa lui: ”M-am însurat azi, iar trei zile mai târziu m-am dus la alta!”

Serghei Mizil este recunoscut pentru poveștile de iubire pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Prima iubită a avut-o la vârsta de 11 ani, fată pe care a iubit-o câțiva ani. S-au despărțit pentru că-l certa prea mult, iar apoi, la vârsta de 21 de ani, a făcut ciroză pentru că obișnuia să bea de mic.

Ani de zile mai târziu, el s-a căsătorit. A două zi de la nuntă nu a recunoscut-o pe soţia lui în casă şi înjura că nu ştie cine e femeia cu rochie roz.

Cel care i-a amintit să s-a căsătorit a fost tatăl lui, iar trei zile mai târziu de la nuntă, el a plecat să se culce cu altă femeie. I-a mărturisit chiar el, printre lacrimi și a fost iertat. Din păcate, au ajuns tot la divorț, din cauza băuturii și a prostituatelor.

Află mai multe detalii despre poveștile amoroase ale lui Serghei Mizil, în clipurile de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro