Antena Căutare

Iulia Albu, reacție neașteptată în mediul online după ce Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit America Express. Ce a mărturisit

Iulia Albu a publicat un mesaj neașteptat în mediul online, după ce Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit competiția sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Designerul vestimentar a luat pe toată lumea prin surprindere.

Colaj cu Iulia Albu, Mike, Ionuț Rusu și George Tănase la America Express în ipostaze diferite Galerie
Iulia Albu a publicat un mesaj neașteptat în mediul online, după ce Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit competiția sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui | Antena 1

Iulia Albu i-a uimit pe oamenii din mediul online cu o postare neașteptată, după difuzarea ediției 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023. La scurt timp de la aflarea veștii că Ionuț Rusu și George Tănase părăsesc competiția, designerul vestimentar a transmis un mesaj emoționant.

Prima cursă pentru ultima șansă din Ecuador a fost intensă pentru trei echipe. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ada și Tony Galeș, Ionuț Rusu și George Tănase s-au întrecut pe traseu pentru a rămâne în concurs.

Înainte de prima probă s-au dat replici dure între concurenți. Voturile acestora au generat o mulțime de reacții acide și cuvinte grele. Iulia Albu a oferit un avertisment pentru cei care au nominalizat-o la ultima șansă.

Cel mai emoționant moment al serii a fost cel în care actorii de comedie au aflat că au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor. Colegii de competiție au avut emoții până când s-a arătat soarele de culoare roșie.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ionuț Rusu după eliminarea de la America Express, sezonul 6. Cum au reacționat oamenii din mediul online

Au curs lacrimi și s-au făcut confesiuni copleșitoare. Se pare că Ionuț Rusu și George Tănase au fost îndrăgiți de toate lumea pe Drumul Soarelui. De altfel, aceștia au legat relații speciale de prietenie cu unele echipe.

Până și designerul vestimentar le-a dezvăluit că abia așteaptă să vadă următoarele parodii despre America Express: „Băieții, eu știu să gust o glumă bună dacă învățați și voi să faceți una, poate vom râde împreună!”.

„Ești materialul meu preferat!”, a fost replica pe care George Tănase i-a spus-o Iuliei Albu.

Înainte de a pleca de pe Drumul Soarelui, designerul vestimentar a avut o cerință specială de la unul dintre concurenți. Așadar, aceasta a cerut pantalonii pe care George Tănase i-a purtat la festivalul din cursa pentru ultima șansă.

„Nu neapărat că îmi pare rău că plecați, dar vreau să îmi dai mie pantalonii ăștia. Ce zici?! Hai mulțumesc!”, a spus ea.

Ce mesaj a transmis Iulia Albu în mediul online, după ce Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit America Express - Drumul Soarelui

Printr-o postare pe contul de Instagram, Iulia Albu s-a decis să își exprime simpatia pentru Ionuț Rusu și George Tănase. Aceasta a publicat un mesaj care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce au putut să facă Sânziana Negru și Laura Giurcanu în mașina unui localnic. Camerele au filmat tot

„Mulțumim, băieți, pentru toate momentele minunate de umor pe care le-ați creat în acest proiect, pentru voi, cei de la careu, autentici și mereu joviali, pentru momentele în care ați avut o vorbă frumoasă pentru fiecare. Ne vom aminti cu drag de voi pe Drumul Soarelui, acum că rândurile se strâng din ce în ce mai tare și singura certitudine este că mâine va fi și mai greu.
PS: pantalonii sunt încă la mine 😝”, a scris designerul vestimentar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mesaj a transmis Ionuț Rusu după eliminarea de la America Express, sezonul 6. Cum au reacționat oamenii din mediul on... America Express, lider de audiență. Ionuț Rusu și George Tănase și-au încheiat aventura pe Drumul Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x