Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală

În episodul 22 din Asia Mai târziu, Cuza și Emi au avut parte de o surpriză de proporții mari. Mihai și Elwira Petre au povestit despre cele mai frumoase momente din Asia Express, cea mai mare motivație a lor în competiție, dar și despre cum s-au decis să participe în sezonul 4 al reality show-ului.

mihai-elwira-petre-cuza-emi-asia-mai-tarziu Galerie
Mihai și Elwira Petre au povestit despre cele mai frumoase momente din Asia Express, cea mai mare motivație a lor în competiție, dar și despre cum s-au decis să participe în sezonul 4 al reality show-ului. | Antena 1

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Mihai și Elwira Petre, concurenții sezonului 4 de pe Drumul Împăraților, au spus "da" provocării lui Cuza și Emi. Cei doi au pășit cu încredere în platou și au răspuns cu sinceritate la întrebările puse.

Atmosfera a fost una extrem de plăcută, iar discuțiile contradictorii și glumele nu au lipsit prea mult din peisaj. Gazdele emisiunii și invitații speciali au abordat diferite subiecte care au scos la iveală detalii neștiute până acum despre ei.

Mihai Petre nu ezitat să pună câteva întrebări despre regulamentul jocurilor pe care urmează să le joace. Totodată, concurentul sezonului 4 din Asia Express și-a lăsat soția să să dea prima de roată și să răspundă la întrebare.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 21. Cu ce echipă din sezonul 4 se aseamănă Cocuța și Bogdan Boantă, concurenții sezonului 2 Asia Express

"Elwira e prima, noi am avut un principiu în toată emisiunea, știi? Singura regulă de când am plecat a fost că o las pe Elwira să aleagă, să facă ce își dorește ea, să înceapă sau să meargă să caute la probe.", a spus Mihai Petre.

"Da, adevărul e că mereu mă lăsai, mereu mă întrebai ce îmi este mai comod să fac", a dezvăluit Elwira Petre.

"Asta nu s-a dat la televizor", a mai completat concurentul, vizibil amuzat.

Ce au dezvăluit Mihai și Elwira Petre despre decizia de a participa la Asia Express

Mihai Petre a vorbit în episodul 22 din Asia mai târziu despre lecțiile de viață pe care le-a învățat, dar și despre competiția aprigă de pe Drumul Împăraților. De asemenea, acesta a dezvăluit că ar fi făcut echipă în Asia Express cu Francesco, dacă soția lui nu ar fi putut participa.

Concurentul a vorbit cu foarte multă emoție despre cea mai mare motivație a lui din competiție și despre decizia de a participa în sezonul 4 a reality show-ului.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei

"Eu aveam două motivații foarte mari în Asia Express. Cea mai importantă, că mă întreabă și foarte multă lume chestia asta, au fost fiicele mele. Eu așa am și decis să merg, fiica mea ce mare era mare fan Asia Express și mă uitam cu ea împreună la sezonul trecut. Am vorbit cu ea și m-am gândit când a venit propunerea, întotdeauna era în mintea mea. Când îmi era greu mă gândeam la asta, la situația în care o să mă vadă fiică-mea că nu lupt. Era motivația mea supremă (...) Când se deschidea subiectul ăsta eram terminat, mă simțeam cel mai slab om din lume", a povestit Mihai Petre.

"Cred că ne-ar fi fost foarte greu dacă ei nu i-ar fi plăcut ideea asta că plecăm. Am avut foarte multe discuții cu ea pe tema asta", l-a completat Elwira.

Cea de-a doua motivație a lui Mihai Petre, care a ținut personal de el, a fost competiția, să se joace: "Îmi plăcea la nebunie să ajung la Amulete, joaca asta mă motiva."

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă... Asia mai târziu, episodul 23. Cuza și Emi au stat de vorbă cu Marius Damian și au aflat numeroase „secrete” din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x