Antena Căutare

Asia Express, 27 octombrie. Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns pe ultimul loc în cursă. Ce culoare a avut Nestematul Puterii

Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi sunt cele trei echipe care au intrat în prima Cursă pentru Ultima Șansă din Georgia. Concurenții s-au întrecut pe un drum presărat cu misiuni dificile și experiențe de neuitat, însă un cuplu de vedete riscă eliminarea.

irina-fodor-o-imbratiseaza-pe-eliza-natanticu Galerie
Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi sunt cele trei echipe care au intrat în prima Cursă pentru Ultima Șansă din Georgia. | Antena 1

Cu cât rămân mai puține echipe în competiție, cu atât misiunile încep să fie din ce în ce mai dificile, mai ales în Cursa pentru Ultima Șansă. Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi și-au pus la încercare rapiditatea, talentele artistice și memoria vizuală.

Lupta a fost una aprigă și plină de adrenalină pentru cele trei cupluri de vedete. Competiția a fost mai strânsă ca niciodată pe traseu, iar motivația și dorința de a rămâne în competiție nu au putut fi trecute cu vedere de telespectatori.

Concurenții au trecut prin cele mai spectaculoase locuri din Georgia, care i-au lăsat cu gura căscată încă din prima clipă. Misiunile dificile au reprezentat un obstacol în cursă, însă nimeni nu a renunțat la gândul de a rămâne pe Drumul Împăraților.

Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns pe ultimul loc în Cursa pentru Ultima Șansă

Echipele au trecut prin situații neașteptate și au învățat cele mai "ascunse" secretele ale locurilor din Georgia. Probele au fost îndeplinite, rând pe rând, iar participanții au început să își facă apariția în fața Irinei Fodor.

Mihai și Elwira Petre au ajuns primii la destinația finală a etapei 6 din Asia Express, fapt care i-a scăpat de eliminare. Deși a fost prima lor Cursă pentru Ultima Șansă, cei doi au demonstrat că sunt mai hotărâți ca niciodată să continue competiția. Pe locul doi la Irina Fodor au ajuns Cuza și Emi.

Citește și: Cosmin și Eliza Natanticu, dezvăluiri despre începutul relației. Cum s-au cunoscut și ce nu suportau unul la celălalt

Locul trei a fost ocupat de Cosmin și Eliza Natanticu, care au riscat să fie eliminați în ediția 25 a sezonului 4 din Asia Express. Soarta concurenților a depins de culoarea pe care a avut-o Nestematul Puterii, care a fost adus de Adriana Trandafir și Maria Speranța în rucsac.

Norocul le-a surâs de data aceasta soților Natanticu. Este prima oară pentru cei doi când se află într-o astfel de situație, dar își vor continua traseul pe Drumul Împăraților pentru că piatra prețioasă a fost verde, fiind salvați de la eliminare.

Înainte de a da verdictul final, Eliza Natanticu, Irina Fodor și Maria Speranța nu s-au mai putut abține. Cele trei au izbucnit în lacrimi, fapt care i-a emoționat și pe ceilalți concurenți.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 27 octombrie 2021. Eliza Natanticu, cu lacrimi în ochi pe Drumul Împăraților. Ce lucru a îndurerat-o pe co... Apariție surpriză în ultima etapă din Georgia la Asia Express - Drumul Împăraților, duminică, de la 20:00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x