Antena Căutare

Finala Asia Express 2021. Cuza și Emi, surpriză de proporții mari la autostop. Concurenții au vorbit cu tatăl șoferului la telefon

Cuza și Emi au avut parte de o surpriză de proporții mari la autostop, în Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express. Cei doi au urcat în mașina unui localnic, însă au rămas surprinși când au aflat că tatăl lui este român și că locuiește în Galați.

cuza-emi-două-ipostaze-diferite-și-la-autostop Galerie
Cuza și Emi au avut parte de o surpriză de proporții mari la autostop, în Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express. | Antena 1

Adrenalina și presiunea sunt simțite la maximum în Marea Finală Asia Express - Drumul Împăraților. Concurenții sunt nevoiți să își depășească limitele fizice și psihice în cele mai dificile probe de până acum.

Ultima cursă a început cu o veste importantă de la Irina Fodor. Echipele au aflat că trebuie să răspundă corect la anumite întrebări de pe tabletă pentru a merge mai departe spre următoarea misiune. Deși au întâmpinat dificultăți pe traseu, cuplurile de vedete au primit noua destinație în care trebuie să ajungă, baza Fauda.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira au întâlnit turiști români pe plaja din Tel Aviv. Ce i-au pus concurenții să facă

Concurenții s-au confruntat cu situații complicate la autostop și în finală, însă norocul a fost de partea lui Cuza și Emi. Băieții de la Noapte Târziu au fost luați în mașină de către un localnic, care i-a surprins cu o dezvăluire neașteptată.

Cuza și Emi au vorbit la telefon cu tatăl șoferului, care este român

Cuza și Emi au avut parte de o surpriză când au urcat în mașina unui bărbat din Israel. Acesta le-a mărturisit concurenților că familia lui este din România: „Familia mea este din România.”

Cei doi au rămas surprinși și i-au spus că asta este un semn de la Dumnezeu: „Serios? Asta e un semn”

Mai mult decât atât, șoferul și-a sunat tatăl din România pentru a vorbi puțin cu Emi și Cuza. Concurenții l-au pus să îi mulțumească fiului său pentru amabilitatea de care a dat dovadă la autostop.

Citește și: Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, despre experiența Asia Express, în emisiune la Dan Capatos. Ce au spus aceștia

„Bună ziua! Da, sunt tatăl băiatului. Eu sunt din Galați. (...) Pentru nimic, ce? Familie!”, le-a spus tatăl șoferului celor doi.

„Pe cât de mult îmi doresc să se termine ziua asta, să reușim să o terminăm primii, parcă pe atât aș trage de ea”, a mărturisit Cuza.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Finala Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira au întâlnit turiști români pe plaja din Tel Aviv. Ce i-au pus concurenți... Finala Asia Express 2021. Cele două echipe au îmbrăcat uniforma militară. Ce au pățit Mihai Petre și Cuza la tehnica Kra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x