Antena Căutare

Finala Asia Express 2021. Irina Fodor le-a dat o veste importantă concurenților despre Marea Finală. Ce au aflat cele două echipe

Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira sunt cele două echipe care se vor întrece cot la cot pe un traseu solicitant în Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Înainte de a pleca în cursă, Irina Fodor le-a dat o veste importantă despre ceea ce îi așteaptă în ultima etapă a reality show-ului.

irina-fodor-rochie-neagră-lungă-cu-crăpătură-pe-spate Galerie
Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira sunt cele două echipe care se vor întrece cot la cot pe un traseu solicitant în Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

În urmă cu zece etape, nouă cupluri de vedete trăiau una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lor. De-a lungul emisiunii, șapte dintre ele au fost eliminate, însă s-au bucurat din plin de momentele pe care le-au petrecut pe Drumul Împăraților.

În finala sezonului 4 din Asia Express au ajuns doar două echipe: Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira. Concurenții au demonstrat de nenumărate ori că sunt extrem de puternici și că își merită locul în Marea Finală.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Cuza și Emi, surpriză de proporții mari la autostop. Concurenții au vorbit cu tatăl șoferului la telefon

Ultima cursă din Israel a început cu un discurs emoționant din partea Irinei Fodor. Echipele au avut parte și de o veste importantă despre cum se va desfășura finala de pe Drumul Împăraților.

Ce detalii le-a oferit Irina Fodor despre Marea Finală Asia Express - Drumul Împăraților

Cea mai așteptată zi din Asia Express pentru telespectatori și concurenți a sosit. Cele două echipe finaliste vor începe ultima cursă din Tel Aviv, însă nu înainte de a primi câteva instrucțiuni de la Irina Fodor. Aceștia au aflat că vor avea cu ei tablete, care vor putea fi deschise doar dacă răspund corect la întrebări.

„Astăzi doar o pereche va fi încoronată și se va așeza pe tronul câștigătorilor a sezonului 4 Asia Express. Astăzi vreau să vă urez bine ați venit în portul Jaffa, este o emblemă a Israelului, un port vechi de peste 7.000 de ani. (...) Pentru voie este locul în care va începe ultimul asediu de pe Drumul Împăraților. Se cere răbdare, se cere rezistență fizică și psihică, o logică perfectă, și mai ales o memorie bună a întregului parcurs de pe Drumul Împăraților”, le-a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira au întâlnit turiști români pe plaja din Tel Aviv. Ce i-au pus concurenții să facă

„Astăzi veți primi tablete, pe care le puteți deschide doar dacă răspundeți corect la anumite întrebări, ar fi bine să știți răspunsurile și ar fi bine să fiți atenți astăzi la toate detaliile.”, a mai adăugat ea.

De asemenea, Irina Fodor le-a oferit câteva instrucțiuni despre punctul de pornire al ultimei curse din Asia Express - Drumul Împăraților. Următoarea destinație în care trebuie să ajungă concurenții este Rabin Square, unde vor avea parte de prima întrebare pentru a putea deschide tabletele.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, despre experiența Asia Express, în emisiune la Dan Capatos. Ce au spus aceștia... Finala Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira au întâlnit turiști români pe plaja din Tel Aviv. Ce i-au pus concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x