Antena Căutare

Finala Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira au întâlnit turiști români pe plaja din Tel Aviv. Ce i-au pus concurenții să facă

Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților a început cu multă adrenalină pentru cele două echipe din competiție. La cea de-a treia probă pe care au avut-o de îndeplinit, Mihai Petre și Elwira au primit ajutor din partea unor turiști români care se aflau pe plaja din Tel Aviv.

mihai-petre-elwira-două-ipostaze-diferite Galerie
Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților a început cu multă adrenalină pentru cele două echipe din competiție. La cea de-a treia probă pe care au avut-o de îndeplinit, Mihai Petre și Elwira au primit ajutor din partea unor turiști români care se aflau pe plaja din Ierusalim. | Antena 1

Mihai Petre & Elwira, Cuza & Emi sunt cele două echipe finaliste care au pornit în ultima cursă de pe Drumul Împăraților. Concurenții au fost nevoiți să caute câteva coduri în diferite zone ale Tel Aviv-ului pentru a deschide tableta și a răspunde corect la întrebări.

Cuplurile de vedete au reușit să treacă cu bine de primele două misiuni din finala reality show-ului, însă cea de-a treia a venit cu o surpriză neașteptată pentru Mihai Petre și Elwira. Echipele au fost provocate să facă autostopul pentru a ajunge cât mai repede pe o plajă din Tel Aviv, acolo unde vor îndeplini următoarea probă.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Irina Fodor le-a dat o veste importantă concurenților despre Marea Finală. Ce au aflat cele două echipe

Cei patru au citit cu atenție plicul și au aflat că trebuie să vândă înghețată localnicilor de pe plajă, însă misiunea nu este atât de ușoară. Turiștii de pe plajă trebuie să mănânce înghețata în fața lor și a camerelor de filmat.

Mihai Petre și Elwira au fost ajutați de câțiva turiști români pe plajă în Marea Finală din Asia Express

În timp ce Cuza și Emi aveau un avantaj important pentru că s-au mișcat mai rapid la proba anterioară, Mihai Petre și Elwira abia citeau plicul pentru noua misiune.

La scurt timp după ce au primit instrucțiunile, norocul le-a surâs soților Petre, care au dat de un grup de femei românce pe plaja din Tel Aviv. Pentru că presiunea este un mare, cei doi s-au rugat de ele să cumpere înghețată de la ei și să o mănânce.

Femeile au accept imediat să le achiziționeze produsele: „Sigur că da”

„Trebuie să le mâncați. Trebuie să mâncați cât puteți de repede”, le-a spus Mihai Petre.

Citește și: Ce spune Mihai Petre despre comentariile pe care concurenții Asia Express le-au făcut la adresa lui la testimoniale

Mai mult decât atât, o doamnă le-a mai cerut o înghețată, însă concurenții le-a dezvăluit că au avut de vânzare doar 5.

„Ne întâlnim acasă și vă aduc o pastilă. O să vă fac cinste cu toate pastilele de gât din lume (...) Știm că vă dor dinții și gâtul, dar avem nevoie de sprijin până la capăt.”, a mai spus concurentul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Finala Asia Express 2021. Irina Fodor le-a dat o veste importantă concurenților despre Marea Finală. Ce au aflat cele do... Finala Asia Express 2021. Cuza și Emi, surpriză de proporții mari la autostop. Concurenții au vorbit cu tatăl șoferului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x