Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Irina Fodor a făcut anunțul ce a stârnit panica printre jurați. Ce a pățit chef Ștefan Popescu

Irina Fodor a făcut anunțul ce a stârnit panica printre jurați în ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au primit o provocare uriașă din partea prezentatoarei TV.

colaj foto cu irina fodor intr-o bluza rosie si poza cu stefan popescu si poza cu chefii la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Chefii au fost uimiți atunci când au aflat care este tema de gătit din această ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

O nouă zi, o nouă amuletă pentru cei patru jurați ai show-ului culinar! Preselecțiile sezonului 13 Chefi la cuțite se apropie de final, urmând etapa bootcamp-ului. Presiunea se simte la cote maxime în rândul chefilor pentru că au mai rămas doar două avantaje de câștigat.

Punctele obținute la jocul pentru amuletă va decide soarta juraților în competiția emisiunii. Doar trei din cei patru chefi vor avea șansa să își formeze o echipă în battle-uri. De altfel, cel care se află pe ultimul loc în clasament are un rol important.

În ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite, Irina Fodor a pășit în bucătărie cu o provocare de zile mari. Cu zâmbetul pe buze și mult entuziasm, prezentatoarea TV a anunțat chefi că vor avea parte de cea mai grea probă de până acum.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Persida Suto (Kinga) i-a surprins pe jurați cu povestea ei de viață. Ce a povestit

„Se scurge timpul, tic-tac! Mai sunt două amulete! Vin cu o veste! Sper că nu foarte proastă, dar trebuie să-i invit pe colegii mei să mă ajute cu un accesoriu destul de interesant. Este una dintre cele mai tensionate probe de amuletă. Este vorba de roata norocului. Există o regulă: veți găsi pe ea câteva ingrediente, mai exact 12 ingrediente, și fiecare dintre voi va trage de roată de câte trei ori. Astfel, toți veți avea 3 ingrediente obligatorii pe farfurie”, a mărturisit Irina Fodor.

Panica și-a făcut apariția în platou pentru chef Ștefan Popescu, care are nevoie să câștige ultimele avantaje pentru a avea echipă în etapa battle-urilor.

Cu ce elemente trebuie să gătească jurații la jocul pentru amuletă din ediția 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024

Preparatele juraților de la jocul pentru amuletă vor fi degustate de Elwira Petre. Soția lui Mihai Petre o să dea verdictul final în ceea ce privește câștigătorul avantajului din ediția 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024.

De asemenea, miza este una uriașă. Cel care pune mâna pe amuletă se poate folosi de serviciile chef-ul care nu are echipă. El poate fi spion, poate gusta din toate preparatele lucrate de echipele adverse și poate atinge sau gusta ingredientele cu care lucrează echipa juratului care a luat avantajul.

Haosul s-a dezlănțuit atunci când chef Ștefan Popescu a fost primul care a dat de roată.

„Și s-a dus!”, a zis chef Orlando Zaharia.

Roata l-a pus la încercare pe chef Ștefan Popescu în ediția 10 din Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Juratul trebuie să facă o farfurie cu dovleac, urechi de porc și ciocolată.

„Doamne, nu vreau să fiu în pantofii lui!”, a fost reacția lui chef Richard Abou Zaki.

Chef Orlando Zaharia a primit de la roată varză, cartof dulce și mălai. Chef Alexandru Sautner trebuie să se gândească la un preparat cu dovleac, mălai și varză. Se pare că norocul le-a surâs celor doi jurați de data aceasta.

Chef Richard Abou Zaki a fost ultimul care a tras de roată, iar ce a urmat este de-a dreptul uluitor. Acesta a primit ciocolată, pastă de măsline și rebay steak: „Chiar am fost fericit! Carnea mea preferată!”.

Citește și: Cine e Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a povestit

„Astăzi nu mai sunt eu, nici acum nu realizez ce am putut să trag!”, a mai adăugat chef Ștefan Popescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Orlando Zaharia a dezvăluit detalii despre drama pe care a trăit-o el și familia lui. Prin ce moment de cumpănă a trecut... Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacâmurile. Ce a urmat în platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x