Antena Căutare

Temele culinare provoacă tensiuni la cuțite: „Plecăm toți acasă”

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, confruntarea pe echipe cu numărul opt din sezonul 9 Chefi la cuțite ridică miza competiției. Cele trei echipe, rămase fiecare în câte șase bucătari, vor intra într-un nou battle plin de tensiune în care tema culinară îi va pune în dificultate.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu in platoul „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec în cel de-al optulea battle de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Lupta din seara acesta este un test al creativității căci fiecare trupă de bucătari trebuie să pregătească rețete sofisticate care să aibă la bază doar șase ingrediente, alese de fiecare în parte.

Al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce emoții mari pentru echipe

Așa se face că pe lângă sare, apă, piper, ulei și zahăr, echipele trebuie să facă spectacol în farfurie și să găsească echilibrul perfect într-o rețetă cu doar șase componente.

Și pentru că lucrurile se complică de la ediție la ediție, chiar înainte ca Irina Fodor să dea start probei, chef Cătălin Scărlătescu va pune la bătaie o nouă amuletă care va isca panică într-una dintre echipele adverse: ”Îți ia de cinci ori mai mult în felul asta, orice ai vrea să faci! E o probă în care nouă ni s-au tăiat aripile”, va măturisi unul dintre concurenți.

O confruntare pe echipe grea impune și un duel aprig pentru echipele pierzătoare. Și în acest caz, tema din această seară va ridica nivelul competiției culinare și va cerne bucătarii extraordinari de cei buni: ”Proba asta ne îngroapă astăzi! Plecăm toți acasă, e rău de tot!”.

Cum se va sfârși cea de-a opta confruntare pe echipe, cine va câștiga battle-ul, dar și cine va părăsi competiția în urma duelului, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cum arăta Andra Mihail de la „Chefi la cuțite”, în urmă cu cinci ani. Imaginile la care fanii au reacționat imediat... Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Concurenții au primit o probă grea în al optulea battle. Ce a dezvăluit Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x